Wednesday, October 14, 2009

BLOG NI SEDANG DALAM MAINTAINANCE!!!!

Errr sesapa yang regular masuk kat blog ni pasti korang perasan akan perubahan yang telah berlaku kat blog ni.... Sebenarnya layout dan deco yang ada sekarang ni adalah di tahap eksperimen.. So, aku nak minta komen korang mana2 section yang korang rasa menyampah nak tengok.. mana yang cantik... or mana2 yang menyebabkan loading page ni slow sgt.....



Selain tu aku nak wujudkan satu kempen exchange links ngan sesepa yang rasa berminat nak berlink ngan aku... kalau korang punya link belum ada kat blogroll aku dan berminat nak join.. leave ur link kat komen box.... aku akan link ngan korang dengan syarat korang kena link blog aku ngan blog korang... kalau tak haha korang boleh p berak.... ok la aku rasa takat ni saja... aku perlu komen dan kutukan dari korang utk improve blog ni... sekian terima kasih

10 comments:

JAIRO said...

ari tu komen box ni tak berfungsi.. so, aku kena pastikan dulu samada ianya benar2 berfungsi setelah aku berusaha membaiki html/xml/css codingnya.. kalau korang boleh baca komen ni maksud mmg sah komen box ni dah ok hahahahahaah

♥ayudeadwish♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥ayudeadwish♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥ayudeadwish♥ said...

boley je komen nih~~ da ok la tu...
wa suka pict setan kat header tu tapi dia lembap cikit nak kuar.. huhuuu~~

(ape aku buat nih)

ayudeadwish.blogspot.com

Aj said...

cool..lawalah...tapi napa gbr header tu gedabak gila??? ini guna wordpress theme ni yang compatible ngan blogger

Ijau D. Koceng said...

intro pic @ julur2 telampau besar... mkn ruang, klu bleh di'damit'kan sdkt jd follower blh terus kosentret baca entry xpyh tenung lama2 pic julur2 tu... dan klu blh kurg2kan iklan, mcm telampau byk iklan (bkn semua iklan dpt income kan?)

SkiD said...

Nampak ok je laa...tapi gambo header tu apasal besar sangat...takut oooo..

Takilala said...

yup, kasi kici itu header

kenwooi said...

eh.. okay what..
just that the banner is a little scary! =P

kenwooi.com

lizz said...

a'ah lah, ngeri tgk banner header tuh. huhuhu. yg lain2 ok aje.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT