Tuesday, November 23, 2010

ROAD TO DOUBLE TROUBLE: REVIEW BERGAMBAR

Lama dah aku nak publish gambar ni tapi asyik terbengkalai jer heheheh enjoy!!!!!
p/s: kalau nak cilok gambar ni cilok jer la aku izinkan dgn syarat nyatakan link dan sumber...

UTK TATAPAN GAMBAR BERKUALITI TINGGI SILA KLIK DI SINI

Friday, November 19, 2010

AKU, TIKUS & KUCING - DOEL SUMBANG

ENJOY UR WEEKEND!!!!

Thursday, November 18, 2010

KICAP MEJIK CANTIK

Tuesday, November 16, 2010

MUKA GILE? KURANG GANTENG?

Monday, November 15, 2010

NAPA AKU LAMA TAK UPDATE???

Wednesday, November 10, 2010

SCREAM FOR ME SINGAPORE!!!!!!!!

Yup comfirm aku dah beli tikit konsert Iron Maiden di Singapore 15 Feb 2011 ni.. heheheheheh Ramai member yang p... ramai jugak ajak aku amik tikit kat pen A yang mana paling mahal dan paling dekat.. but apakan daya tak mampu la aku.. so, dapat tikit yang murah pun jadi la yang penting dpt layan Iron Maiden!!! heheheheh aku duduk kat T09 row 20 seat number 5.... kepada rakan2 yang lain jumpa di sana!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT