Sunday, January 1, 2017

SELAMAT TAHUN 2017

Walaupun blog ni ada penunggu gara2 lama tak di update.. Namun aku tak nak lepaskan peluang utk mengucapkan Selamat Tahun Baru kepada korang semua. Harap tahun 2017 , rezeki anda semua melimpah ruah serta mempunyai kehidup yg lebih sejahtera dan di rahmati tuhan. sekian terima kasih.

Wednesday, September 9, 2015

CRIMINAL CASE



 Game ni plak game yang main cari benda tersembunyi... sesuai di layan ketika tunggu bas, train atau masa tunggu kawan yg selalu janji tak tepat (janji jam 10 sampai jam 4). Cuma kalau korang main masa tunggu bas atau train korang kena jaga2 pasal nanti terlampau asyik korang yang akan terlepas bas atau train yang di tunggu. Jangan plak korang jadi kawan yang tak tepat janji gara termiss bas pasal leka main game ni hahahha.

P/S: aku main game ni pasal wife aku suruh main supaya aku boleh send energy utk dia teruskan mission dia.. huhuhu main secara tak rela

Tuesday, September 8, 2015

MY ANDROID MOMENT



 Sekarang ni aku dah terjebak ke dalam android game... Memandangkan masa nak main PC game agak terhad... bila aku nak sentuh komputer jer dah anak aku mula tak over.. isk last2 main game android.. hehehe time berak pun boleh layan.. So, Kalau korang layan game android sila share game apa yg korang layan kat ruangan komen... manakala kalau korang kebetulan layan game monster warlord sila post ally kod korang di ruangan komen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT