Wednesday, September 9, 2015

CRIMINAL CASE



 Game ni plak game yang main cari benda tersembunyi... sesuai di layan ketika tunggu bas, train atau masa tunggu kawan yg selalu janji tak tepat (janji jam 10 sampai jam 4). Cuma kalau korang main masa tunggu bas atau train korang kena jaga2 pasal nanti terlampau asyik korang yang akan terlepas bas atau train yang di tunggu. Jangan plak korang jadi kawan yang tak tepat janji gara termiss bas pasal leka main game ni hahahha.

P/S: aku main game ni pasal wife aku suruh main supaya aku boleh send energy utk dia teruskan mission dia.. huhuhu main secara tak rela

Tuesday, September 8, 2015

MY ANDROID MOMENT



 Sekarang ni aku dah terjebak ke dalam android game... Memandangkan masa nak main PC game agak terhad... bila aku nak sentuh komputer jer dah anak aku mula tak over.. isk last2 main game android.. hehehe time berak pun boleh layan.. So, Kalau korang layan game android sila share game apa yg korang layan kat ruangan komen... manakala kalau korang kebetulan layan game monster warlord sila post ally kod korang di ruangan komen.

Wednesday, September 2, 2015

SETELAH SEKIAN LAMA..



Ya.. setelah sekian lama aku tak buka blog ni... hehehe tiba-tiba aku terasa ingin kembali aktif. The fact is semenjak dua menjak ni aku banyak luangkan masa di alam sebenar hehe with real people. Aku bosan dengan ruang siber yang penuh dengan domba...

Banyak mengisi masa lapang bersama anak yang kini sudah pun berumur 4 tahun.. (perggh cepat benar masa berlalu...), bermain gitar bersama anak jiran sebelah rumah, dan memasak untuk isteri tercinta. Yup memasak, minat ku untuk memasak sejak kebelakangan ni semakin menjadi - jadi. Aku rasakan ianya bagai satu terapi untuk aku... terapi untuk apa? ntah aku pun tak tau.. tapi aku sangat enjoy memasak hehehehehe... by the way setelah sekian lama memegang angka 9 di hadapan sukatan untuk berat badan kini aku berjaya pergi ke angka 7... berusaha utk pergi ke angka 6.. ntah mampu ntah tidak heheheh cheers..... harap ini bukan post pertama dan terakhir utk tahun ni hehehehehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT