Tuesday, March 15, 2011

CARA MENGETAHUI PERASAAN SEORANG WANITA MELALUI REAKSINYA...

Korang pasti pernah dengar akan perkataan BODY LANGUAGE a.k.a BAHASA BADAN kan? Kalau tak pernah korang ringan2kan la tangan korang tu taip kat gugel utk cari apakah maksudnya BODY LANGUAGE. Hari ni aku nak bantu korang mengenalpasti reaksi seseorang terutamanya kaum hawa terhadap kita... melalui body language mereka (yup entri ni khas utk LELAKI). Dengan mengetahui body language ni maka ianya dapat membantu kita untuk melaksanakan tindakan yang seterusnya. Ianya samada nak proceed ker tidak... kira ini adalah The Art Of Flirting la kononnya or kalau kat uni org kata ni paper FRT101.

Untuk pemahaman yang lebih komprehensif kepada korang, aku akan sertakan nota bergambar untuk rujukan korang bagi memudahkan korang di dalam proses mengenal pasti akan definisi Body Language yang dilihat... ok ayuh kita teruskan dengan merujuk gambarajah di bawah....

Imej aku cilok dari gugel....

So, harap nota ringkas ni dapat membantu rakan2 di luar sana yang menghadapi masalh berkomunikasi bersama orang pompuan... yeahhhh.. good luck!!!

Sunday, March 13, 2011

KALAU PUNK MESTI KENA NGAN ATTITUDENYA!!!



Lepas tengok video di atas di sini la kau buat kesimpulan... kalau nak jadi PUNK tu mesti kena ngan gaya dan attitudenya JIWA kena Kental!!!! Dari lirik lagu dan Showmanship semua kena tunjuk attitude argghhh!!!!


p/s: bagi yang layan via fb korang mungkin tak boleh tengok video yang aku maksudkan.. sila klik link yang terserta utk layan video.....

Thursday, March 10, 2011

CITY OF DREAM

TITLE: CITY OF DREAM
ARTIST: ADRIAN SMITH & THE UNTOUCHABLE

Sementara menunggu artikel perjalanan aku ngan NBT ke singapore tempohari siap.. panjang la heheh baru separuh siap... (baru nak sampai part abis bahagian persembahan rise to remain) aku menyahut seruan en. Berteromber untuk melayan lagu2 Pakcik Adrian bersama project band dia... mmg masuk jugak la lagu drg... terus aku terasa kembali di zaman sekolah menengah semasa duduk kat hostel... perrgghhhh. Kepada semua yang menantikan entri maiden tu hahaha harap bersabar.. demam maiden aku belum kebah lagik hehehehehehehehehehehehehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT