Thursday, February 18, 2010

THE S.I.G.I.T - MAKING MONEY

Aku kebelakangan ni macam dah tersuka ngan satu band dari Indonesia.. band apa ni ha korang check video dia.. err kalau korang tak suka takper korang p klik nuffang aku tu lagi best.... biar aku layan band ni sorang2....

Wednesday, February 10, 2010

KARANGAN BAHASA ENGLISH 02: LATIH TUBI UPSR 2010

Ok seperti biasa, ni adalah sebuah lagi contoh karangan yang boleh dijadikan sebagai rujukan kepada anda di dalam persediaan menghadapi peperiksaan tidak lama lagi. Cheers....

Tuesday, February 9, 2010

DALAM KENANGAN...


"The beautiful of life does not depend on how hepi u are.. but on how hepi others can be because of u... Enjoy ur life still u can... :p"
- Rosmah Binti Mamad @ Potek    -
(1978 - 2010)


Takziah aku ucapkan kepada saudara metal , rakan baik, classmate aku En. Cozzen & keluarga di atas pemergian orang yang tersayang. Aku berdoa semoga roh Allahyarhamah dicucuri rahmat olehNya. Aku juga berdoa agar saudara Cozzen dapat diberikan kekuatan dan ketabahan di dalam menghadapi dugaan yang besar ini. Oleh itu, aku juga mohon kepada rakan2 yang datang ke blog aku ni turut mendoakan kesejahteraan Allahyarhamah. Aku sebagai teman rapat En. Cozzen amat berterima kasih di atas doa dari anda semua.. Al - Fatihah....

Saturday, February 6, 2010

VIDEO DEDICATION: STAND BY ME

Lama juga aku tak buat dedikasikan video kepada rakan - rakan yang datang membawa blog aku ni... hehehehe ok la sempena hujung minggu ni aku nak dedikasikan video Satan By Me ni kepada korang. Best lagu ni ... kalau dulu masa kolej kita orang buat party mesti ada jamming lagu ni semua crowd pun ikut nyanyi. Rindu juga time dulu2 party bbq dan live band.. and offkos la aku salah seorang band boynya hehehehe so, layan la video ni harap korang suka k.. cheers.. berhati - hati di jalanraya....

Friday, February 5, 2010

KARANGAN BAHASA ENGLISH: LATIH TUBI UPSR 2010

Atas sambutan yang menggalakkan aku publish lagi contoh lain karangan - karang yang boleh dijadikan contoh di dalam ulang kaji / latih tubi anda. Di harap ianya dapat membantu anda untuk mencapai kecemerlangan.... hahahaha

Thursday, February 4, 2010

CONTOH KARANGAN: LATIH TUBI UPSR 2010

Kali ini karangan ini aku ambik tanpa pengetahuan dari salah seorang staff Kementerian Facebook Malaysia Cik. Alyn Mohd. sebagai seorang yang komited di dalam memberi contoh - contoh karangan yag terbaik di masa kini aku akan sentiasa mencari bahan utk dijadikan rujukan anda yang bakal menduduki peperiksaan kelak. So, good luck aku ucapkan utk korang dan selamat membuat ulangkaji dan latih tubi.. jgn nak study last minit mmg tak menjadi tu.. cheers....

Monday, February 1, 2010

AMARAN!!!!! VIDEO HORROR!!! JGN TENGOK KALAU PENAKUT!!!

Tadi boring - boring aku layan youtube  kira aku layan video - video parody.. memula layan parody spiderman... lawak jugak jack black jadi spiderman heheheheh then Sabahan 300... lawak sungguh bila skrip dia kena tukar p bahasa sabah.. kekeke ntah napa tetiba ada plak link utk video ni kat related video hehehe aku try klik... perrgghhh mmg ngeri... aku nasihatkan korang yang lemah semangat supaya jgn tengok video tu .. baik korang p klik iklan nuffang aku tu lagi best...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT