Wednesday, December 5, 2012

ADA APA DENGAN CHURP CHURP?





 Aku rasa ramai member - member sekalian mempunyai akaun twitter kan? Hehehe ala tak trendy la korang kalau takder akaun twitter walaupun hanya sekadar mengupdate sebulan or setahun sekali... hehehe gini pendek cerita aku nak share ngan korang korang tentang satu program yang di kenali sebagai Churp Churp. Apa itu Churp Churp? Churp Churp ni kira macam nuffnang la kalau sesiapa yang ada blog... ala senang citer korang sign up jer la kat SINI

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT