Tuesday, May 12, 2009

SESEORANG AKAN DAPAT T - SHIRT PERCUMA!!!

Ya, memang betul!!! Seseorang akan dapat t - shirt percuma dari aku. Errmm Bagaimana? T - Shirt Apa? Siapa? Hahahaha jap la aku cerita kat korang...

Hahaha mmg betul T - Shirt Slayer ni akan jadi milik seseorang... Kenapa aku nak kasi T - Shirt ni.. hahaha ceritanya begini. T - Shirt ni original under lisenced Slayer kepada Brockum tak caya korang boleh usha2 gambar yang aku upload sama.. heheheh mahal taw banju ni... Sebenarnya baju ni aku dapat di sekitar tahun 1998 hehehe lama dan masa tu mmg aku sayang giler kat baju ni. Masa tu belajar lagi.. mana la aku mampu selalu nak order2 t shirt ori yang mahal2 belaka ni. Gambar kat atas tu ada pandangan dari depan manakala.. gambar kat bawah ini adalah pandangan dari belakang. Hehehe kira depan belakang pun ada gambar.


Isk gila juga kan mahal2 beli then terus kasi kzat orang... hahaha ni lah yang hendak aku jadikan satu cerita. Aku tak tau la kenapa baju ni makin sehari sekamin mengecil... hairan betul aku... aku check badan aku steady jer.. hahaha mungkin masalah baju ni kot.. material dia kalau lama2 pandai mengecil... isk isk So, agak lama la juga terperap dalam almari baju aku... Last aku pakai kalau tak silap aku masa aku main ngan band aku.. masa tu tahun 2003... Aku perform ngan band Manggas dan kitaorang share stage ngan black metal sensasi dari Singapore yang bernama IMPIETY... Hehehe masa tu aku baru kembali ke bumi Sabah setelah lama merantau di negeri orang.


Oleh kerana baju ni dah lama so dia kelihatan agak lusuh.. walaupun lusuh itu rock namun di mata mak aku lusuh itu adalah kain lap.. hahahaha yes baju ni pernah hampir nak menjadi koleksi kain lap mak aku. Dasat jugak mak aku kan... kain lap pun pakai t shirt import!!!! Namun sempat aku selamatkan.. hehehe sebelum ni T Shirt Kreator aku dan beberapa lagi t - shirt dah menjadi kain lap sepenuh masa hahahaha...


Satu hari ada satu orang kawan.. kawan ni aku kat secara online jer tak pernah jumpa... pasal dia stay kat semenanjung nun hahahahah... Dia tanya aku sapa yang nak jual t shirt slayer murah.. hehehehe aku suruh dia order kat mana2 heheh dia ckp mahal dia nak cari yang murah2 jer.. second hand pun takper hahaha.. lantas aku terpikir tentang baju slayer aku yang pandai mengecil tu hahahahaah... tapi aku nak jual macam tak best plak... macam malu plak aku nak jual baju lusuh ni hehehe last2 aku decide nak kasi free je la kat dia. Kasi free asalkan belanja pos dia bayar hahahaha... dia dgn selamber setuju jer. Takper la kasi ni sebagai friendship jaga nanti aku datang semenanjung or band aku kena panggil main sana baru aku bodek dia nasi beriyani spesel kaw2 kat dia hahahaha (siapa yang berkenaan sila ambil perhatian.. anda mungkin sedang membaca entri ini) sediakan la duit utk bayar makan tu hahahaha aku ni kuat lapar tau hahaha.. hati2 k.. aku takut ada yang cuci pinggan kang.



Aku buat entri ni sebagai spesel tributela kepada T shirt aku ni yang bakal jumpa tuan barunya.. harap2 sipemilik baru ni tak jadikan dia kain lap.. herhehehe... harap2 masa tuan baru kepada baju ni pakai baju ni masa belanja aku nasi beriyani kakakakakakaka cheer... keep on rockin.... sesapa yang ucap terima kasih tu aku sedia jawab sama - sama!!!! So, jgn lupa klik iklan kat banner atas tu yer.. hehehe!!!!

17 comments:

Takilala said...

size L? aku muat bah tu. badan aku mengecil dah ni.

berteromber said...

ceh...siapakah gerangan yang berskandal ngan lu ni jai...main hadiah2 baju ni...iskh...lu jangan jadi gaahl..hahaha

Jairo said...

takilala: bukan badan kau mengecil pigi XL ka? kalau tidak masakan baju balzac tu kau jual hahaha

berteromber: bukan skandal bro.. mamat tu nak beli baju tu oleh kerana lusuh sgt tak sampai ati nak jual.. hehehe tu bukan hadiah.. tapi sedekah... hahah Gaahl? Huh.. aku main punk la mana ada main black metal macam gaahl tu...

Terence Teng2 said...

Woi. Bagi lah aku. Bunyi cam saiz aku jer... Heheeh Sapa kah org bertuah itu??

Abang Ben said...

badan size XL kalau sumbat baju size L apa jadi?

Kalau OK, aku la calon paling layak huhuhu

SkiD said...

Alamak..sapa le yang dapat baju tu...Setakat belanja nasi berayani..tak de hal kot..!!

Jairo said...

terence: kalau ngko pakai gerenti body fit.. mcm lucah plak kalau kau yang pakai hahahahaha

abg. Ben: ini maca kira baju iron maiden ebay tu la hahahahahaha

Skid: ni kes sapa cepat dia dapat la ni...

GitaLaraPencinta said...

siapalah gerangan yang bakal dapat t-shirt bernilai tu kan. :)

Terence Teng2 said...

Hehehe Jai, kalau baju tu fit kat aku memang cun. Biar namapk macam tough sikit lol. Mcm bju PT aku (Physical Training) memang exact size, rupa tough semacam. lol

Jairo said...

gitalara: si penerima tu misteri la hahahahaha

catas: hehehehehe kau tiada sindrom perut bengkak?.. ataupun org kampung ckp boroi hahahahaha

Terence Teng2 said...

lol Biarlah bju tersebut jadi inspirasi utk mengurangkan berat badan. Haha Cuti ni kira nak bina badan, biar tough. lagi pun squad aku ada plan nak pergi Gunung Kinabalu. Jauh tak dari tmpat kamu ke tu ke Jai?

JAIRO said...

kira jauh jugak la bro... beratus km jaraknya hehehehe

deaf_angel said...

tshirt lawa huhu

ketawa aku baca pasal kain lap tu

wanwarlock said...

lor, aku igt hg buat competition nak bg t-shirt free! cet...

sapa la yg bertuah dpt baju ni ye...

mrbad said...

gua rasa gua sesuai kot.. hahahaha

Realm of Lati0s said...

Nak wei Jai.. Trade ngan link Sopranos, heheehe

JAIRO said...

hahaha korang dah terlambat la.. t shirt tu dah on the way p tuan baru dia hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT