Tuesday, November 23, 2010

ROAD TO DOUBLE TROUBLE: REVIEW BERGAMBAR

Lama dah aku nak publish gambar ni tapi asyik terbengkalai jer heheheh enjoy!!!!!
p/s: kalau nak cilok gambar ni cilok jer la aku izinkan dgn syarat nyatakan link dan sumber...

UTK TATAPAN GAMBAR BERKUALITI TINGGI SILA KLIK DI SINI

15 comments:

Ijau D. Koceng said...

kramer putih kid tu dlm dvd live in jb ada sticker naruto... kat sini dah ilang

Portdy said...

thanks bro

mhagnoth said...
This comment has been removed by the author.
mhagnoth said...

Gratis gambar2nya. Terrer..

Zul Yakub said...
This comment has been removed by the author.
Zul Yakub said...

Si Mawi jugak la dengan janggutnya.. ahaha

deaf-angel said...

aku suka sangat foto2 ni..

excellent beb.

Jairo said...

thanx semua!!!

SkiD said...

emmmm D90 ke??

JAIRO said...

skid: d60... isk mana la aku mampu nak pakai d90 tu huhuhuhu... d60

Nerzhul said...

cunnn!!! awie suka betoi angkat amy time konsert! hahaha

berteromber said...

cun ooo...

JAIRO said...

nerzhul: mungkin drg tu adik beradik angkat kot...

berteromber: thanx

speedrider said...

bro, kalau boleh, letak watermark untuk preserve gambar punya asal usul

pakcik kordi said...

kid oh kid!!!!
apsal sikit sgt gmbor kid tu!!cis sungguh!!!!

tak kira!!nak cilok taknak letak link and source..kah kah kah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT