Wednesday, September 9, 2015

CRIMINAL CASE



 Game ni plak game yang main cari benda tersembunyi... sesuai di layan ketika tunggu bas, train atau masa tunggu kawan yg selalu janji tak tepat (janji jam 10 sampai jam 4). Cuma kalau korang main masa tunggu bas atau train korang kena jaga2 pasal nanti terlampau asyik korang yang akan terlepas bas atau train yang di tunggu. Jangan plak korang jadi kawan yang tak tepat janji gara termiss bas pasal leka main game ni hahahha.

P/S: aku main game ni pasal wife aku suruh main supaya aku boleh send energy utk dia teruskan mission dia.. huhuhu main secara tak rela

2 comments:

deaf-angel said...

kadang2 aku gelak tengok kawan kerja lelaki semua dah dewasa terlajak bas stop pasal seronok main game.

Jairo Desecrator said...

deaf: hahahah nasib la aku belum pernah termasuk dalam kategori tu heheheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT