Tuesday, September 8, 2015

MY ANDROID MOMENT



 Sekarang ni aku dah terjebak ke dalam android game... Memandangkan masa nak main PC game agak terhad... bila aku nak sentuh komputer jer dah anak aku mula tak over.. isk last2 main game android.. hehehe time berak pun boleh layan.. So, Kalau korang layan game android sila share game apa yg korang layan kat ruangan komen... manakala kalau korang kebetulan layan game monster warlord sila post ally kod korang di ruangan komen.

4 comments:

deaf-angel said...

Aku tengok sekarang ni dalam public transport ramai orang main game, baik muda baik tua lelaki pompuan...
dalam bas, dalam train penuh berhimpit cam sardin berdiri pun semua main game haha

Ijau D. Koceng said...

tunggu fallout 4 (PC) terus!

Jairo Desecrator said...

DEAF: mmg trend mobile game sekarang ni... dlm bas layan main clasgh of clan
ijau: ada bah game fall out d android.. cuba ko download.. layan jua la utk mobile game :)

Ijau D. Koceng said...

tidak mahu terjebak dlm kancah game android (device android aku ala kadar saja)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT