Wednesday, November 10, 2010

SCREAM FOR ME SINGAPORE!!!!!!!!

Yup comfirm aku dah beli tikit konsert Iron Maiden di Singapore 15 Feb 2011 ni.. heheheheheh Ramai member yang p... ramai jugak ajak aku amik tikit kat pen A yang mana paling mahal dan paling dekat.. but apakan daya tak mampu la aku.. so, dapat tikit yang murah pun jadi la yang penting dpt layan Iron Maiden!!! heheheheh aku duduk kat T09 row 20 seat number 5.... kepada rakan2 yang lain jumpa di sana!!!

5 comments:

Ijau D. Koceng said...

pendeknya entri... xda ayat merapu2 ka? jenis luahan rasa mengikut kata hati sendiri

btw, best tajuk "topik" entri ni

deaf-angel said...

kita cuma boleh plan dan get ready je.
event ni pun lagi tiga bulan, anything can happen

eddie dewanaga said...

...tak kisah la kat ceruk mana pun lu akan duduk, ini macam lifetime experience, dapat satu kali pun sudah bagus.

ada rezeki, diorang betul2 jejak KL, itu kira bonus, maybe lain tahun, rezeki harimau, ada duit lebih.

JAIRO said...

aku taknak merapu pasal macam deaf kata show dlm 3 bulan lagi anything can happen huhuhuhu...

mhagnoth said...

scream for me... impossible i can go.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT