Monday, February 1, 2010

AMARAN!!!!! VIDEO HORROR!!! JGN TENGOK KALAU PENAKUT!!!

Tadi boring - boring aku layan youtube  kira aku layan video - video parody.. memula layan parody spiderman... lawak jugak jack black jadi spiderman heheheheh then Sabahan 300... lawak sungguh bila skrip dia kena tukar p bahasa sabah.. kekeke ntah napa tetiba ada plak link utk video ni kat related video hehehe aku try klik... perrgghhh mmg ngeri... aku nasihatkan korang yang lemah semangat supaya jgn tengok video tu .. baik korang p klik iklan nuffang aku tu lagi best...

9 comments:

Ijau D. Koceng said...

mmg ngeri!

pakcik kordi said...

kah kah kah!!!!berguling² aku gelak tgk video ko nih!!wargh!kah kah kah!!!

hadui laaa...cmne nk mkn nasik ni.....keras perut ni.....ko punya pasal la ni jai.....!

cpt² upload vids gig..review gig cpt!!!!ehehhee....tk sbr nk tgk ni....

vid ni aku ulang 18 ratus kali tgk....mcm raksasa pun ada ni...kah kah kah!!!!

zack zukhairi said...

macam muncung ikan sembilang

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

ni halimah jongang versi pondan ke?
wakakakakakaa~

sngal la ko~
malu la 'akak' tu~

SkiD said...

Kengerian terlampau.....

Nini teDDylicious said...

err..tabley tgk plak..

hee..

tapek2..

singgah sini. ayu suruh..

MJ WORLD said...

oooo minta klik nuff jer ker??? hhehehe

wanwarlock said...

ni ko amik ke video ni jai? kekeke

JAIRO said...

aku terjumpa video ni kat utiub...aku terasa sgt ngeri sehinggatak boleh jawab komen korang....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT