Tuesday, January 31, 2012

PERKARA YANG BAKAL DITEMPUHI OLEH PASANGAN YANG BARU BERKAHWIN...



Masa mula - mula couple... org dok sibuk tanya bila nak tunang,
bila dah tunang orang plak sibuk tanya bila nak kahwin,
bila dah kahwin orang plak sibuk tanya bila plak nak ada anak,
bila dah ada anak orang akan tanya plak bila nak tambah anak...
pas dapat anak lagi orang tanya bila nak dapat menantu,
bila dah dapat menantu di tanya plak bila nak dapat cucu...
pastu tak nak tanya lagi pasal soalannya tinggal

" NGKO DAH DAPAT CUCU THEN BILA LAH NGKO NAK MAMPOS"

hahahahahahahahaha
---
Oh yah untu yang baru kawin selamat menhadapi cabar kat sini aku nak kasi tips sikit utk memudahkan anda menempuhi cabaran itu kelak....

Kalau dah dapat anak... sila ready dan tandakan kalendar anda.. ni penting untuk baby anda!!!!


Biasakan posisi anda untuk tidur seperti gambar di atas...

Biasakan juga hidung anda dengan bau - bau sebatian seperti diatas...

-
-
-
-
-
Kepada yang baru nak kahwin tu sila check pasangan anda betul2 supaya tak jadi seperti gambar kat bawah ni
.
 .
.
.
.

...



3 comments:

Ijau D. Koceng said...

"the houdini" paling bahaya...

speedrider said...

terima kasih untuk jadual imnunisasi tu Jai.

kordi hensem said...

mus nak dapat baby dah tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT