Monday, May 21, 2012

LIKE YOU LIKE ME FACEBOOK CONTEST [TARIKH TUTUP 31 MAY 2012]


Baru - baru ni sempena hari IBU , aku ngan wife & faris round p windows shopping sambil cari makan kat 1Borneo Hypermall .  Masuk kat entrance jer terus jumpa satu booth macam tempat ambik gambar .. then ada satu mamat approach aku (dressing dia macam keja kat standard chartted bank) pastu cakap ngan aku "wah bos muka ko sama la macam anak ko.." (slang sabah) terus aku jawab "sebenarnya muka dia yang macam muka aku ko ini hehehehe" (jugak dgn slang sabah.. aku ni kan orang Sabah takkan nak ckp kihil). Lalu dia cakap lagi" sama saja bah itu... bah mari ambik gambar bah rm5 jak.. pastu ikut kontest muka sama mana tau manang... "tanpa pikir panjang aku pun setuju .. sebenarnya aku mau ambik gambar yang proper with wife & faris hehehehe . Oleh kerana alang2 dah ikut contest tu so aku nak promo la sikit kat korang supaya dapat kasi itu LIKE sana itu FACEBOOK untuk kasi kitaorang menang.... oh yah korang tak perlu like page.. just like gambar jer pun boleh... hehehehehehe

gambar aku seperti kat bawah ni:

klik link ini ---> http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150890334738648&set=a.10150845796158648.439488.107884998647&type=3&permPage=1

pastu klik la button LIKE

selain aku wife aku pun join juga hehehehe ni gambar dia:

korang klik juga link ini----> http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150890334963648&set=a.10150845796158648.439488.107884998647&type=3&theater

pastu klik button like la juga hehehehehe

AKU UCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG TELAH MENGLIKE GAMBAR INI KAT FB.... PENGIRAAN BILANGAN LIKE AKAN DI BUAT PADA 31 MAY 2012 SO KORANG LIKE SEBELUM HARI TERSEBUT YAH... HEHEHEHEHE THANX..


p.s: aku buat entri ni pasal tak nak spamkan wall fb dan inbox korang nak memujuk rayu minta like hehehe kalau taknak like pun takper aku tak marah.. hehehehe yang penting hati mesti happy!!!!

KEPADA SAPA2 NAK JOIN RASA MASIH OPEN LAGI.. KORANG P LA 1 BORNEO HYPERMALL, KOTA KINABALU KALAU NAK JOIN HEHEHEHE

1 comment:

Kaboi Tanduk said...

menarik contest nih.. haha.. orait, sudah like!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT