Thursday, June 7, 2012

DAH ADA TAB PUN JARANG UPDATE?


Terlebih dahulu aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada mus speedrider.org kersna telah ingatkan aku bahawa blog ni lama tak diupdate. Sebenarnya aku sedang dalam proses menyesuaikan diri dgn interface mobile blogging ni yang mana aku rasa agak kekok utk menggunakannya. Selain daripada itu aku juga agak sibuk mempertahankan tanahair yang sedang diserang oleh raksasa jahat heheheheehe

7 comments:

Ijau D. Koceng said...

bak kata berteromber, dia guna 3310 pun blh snap gmbr HD + update blog

speedrider said...

oittt.. kelmarin kata sibuk lastik khinzir dengan angry birds??? Hahhaa.. Ada kekantoian di situ...

berteromber said...

tahniah...anda dah berjaya mengupdate blog seminggu sekali....hahaha...

Portdy said...

"juga agak sibuk mempertahankan tanahair yang sedang diserang oleh raksasa jahat"


Inilah masalah nya kalau negara takda Ultraman. Urusan ini perlu diswastakan supaya beban penulis blog ini berkurang.

faizal abd fathi said...

hahahahah....errr...game apa ni..cam best..

JAIRO said...

ijau:aku guna 8510
mus: ala biasala multitasking
berteromber: macamana dgn mutu karangan saya?
portdy: kalau diswastakan takut ianya akan membebankan rakyat
faizal: game cartoon war:-)

deaf-angel said...

tadi pagi kawan aku cakap
" eh u got tablet or not? "
aku cakap why?
dia cakap " i already download over 100 games free for tablet, i can install for you ".

dia tahu aku buta IT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT