Wednesday, June 17, 2009

DEDIKASI VIDEO: ZEE AVI - KANTOI

Kalau sekarang ni org sibuk layan Yuna.. errr aku plak sibuk layan lagu Zee Avi.. hehehe aku rasa lagunya lagi sempoi la.... korang layan la lagu ni yang bertajuk "Kantoi" sementara tunggu review bergambar majlis kawin aku.. hehehehehehe sorry delay sikit pasal sibuk la... heheheh enjoy....

Ini Lirik Lagunya...


Semalam I call You, You tak answer
You kata You keluar pergi dinner
You kata You keluar dengan kawan You
but when I called Tommy he said it wasn't true

So i drove my car pergi Damansara
Tommy kate maybe You tengok bola
tapi bila I sampai…u, u tak ada
Lagi la I jadi gila

So I called then called sampai You answer
You kata sori sayang tadi tak dengar
My phone was on silent, I was at the gym
Tapi latar belakang suara perempuan lain

Sudahlah sayang, I dont believe You
I’ve always known that your words were never true
Why I’m with You?
I pun tak tahu
No wonder la my friend pun tak suka You

So I guess thats the end of our story
Akhir kata she accpeted his apology
Tapi last-last kita dapat tahu she was cheating too
With her ex-boyfriend's best friend - Tommy

  

p/s: tahniah utk Takilala kerana isterinya baru selamat melahirkan cahayamata yang kedua....

BannerFans.com

7 comments:

IHSAN KHAIRIR said...

nice... bahasa rojak song! I hope it's included in her album =)

Abang Ben said...

best best... hahahaha

ROKATUA said...

The song reminds me of one song in Sumpah Orang Minyak movie.

"Hisap rokok tembakau cina
Keluar asap berbunga-bunga..."

Great taste.

Takilala said...

Siuk. Huhuhu. Thanx bro.

JAIRO said...

yeah.. mmg aku lama dah terdgr lagu ni... mmg layan.. aku rasa lagu2 dia lagi layan dari klagu yuna... tapi yuna lagi lawa la aku rasa hahahahahahaha

MJ WORLD said...

Aku lebih suka lagu HoneyBee tu la, mmg budak ni talented... yg penting menghiburkan

Ijau D. Koceng said...

klu lagu yg lirik2nya slamba, mmg layan... mcm lagu jiaja kura2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT