Monday, June 15, 2009

I'M BACK!!!!

Hahahaha akhirnya aku kembali ke ruang cyber... 3 minggu aku cuti atas urusan wedding aku.. errmmm banyak message yang aku terima nak review dan photo pasal acara wedding tu.. errr... k la kasi aku sikit masa nak buat pasal byk kerja aku yang tertinggal semenjak tempoh cuti aku tu.. heheheheheheh tunggu kan update aku  yer... cheers!!!!







errr... gambar pengantin pompuan boleh la korang tengok kat flickr jurugambar rasmi kitaorang.... klik jer kat sini ... heheh photo by: Azman Jumat

8 comments:

wanwarlock said...

jai, congrats again bro. amcam with your dream wedding? hopefully all went well.

ko pegi honeymoon kat ne?

Ijau D. Koceng said...

kau nada snap pic perform sama jiaja kan?

Takilala said...

pi mana bah ko selama ni? huhuhu

cimca said...

ooo ada udah ko....

berteromber said...

welkam back bro...pinggang sama lutut ok?...huhu

SkiD said...

Welcome back Bro!!..bulan madu kat mana?..Amacam ada perubahan ke?..heheh!

MJ WORLD said...

Selamat Pengantin Baru.. Congratss!! Bah kasi post la bah pasal wedding ko tu...

deaf_angel said...

welcome back.
mesti lega majlis dah selesai huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT