Saturday, August 22, 2009

SELAMAT BERPUASA: HUH! LAMA JUGAK AKU TAK UPDATE BLOG

Selamat berpuasa kepada semua rakan2... lama juga aku tak update blog ni.. isk... jadual kerja / deskripsi kerja aku telah mengalami rombakkan yang amat drastik... mungkin bos aku tau yang aku banyak masa free sampai boleh update blog hari2 isk isk... heheheh mungkin dia happy kot kerana blog aku aku tak di update heheheh cheers... byk cerita aku nak share ngan korang cuma aku susah nak cari masa utk menulis hehehehehe

 
Mi Scusi on Facebook

6 comments:

SkiD said...

Selamat menyambut Ramadhan al mubarak dan selamat menjalani ibadah puasa. Tentu tahun ni ada kelainan. Dulu sorang kini berdua..

Portdy said...

selamat berpuasa bro...

berteromber said...

ooo..bz keje ker?..ingat bz kat rumah...maklumla...dah ada bini...huhuhu..

apa2pun selamat berpusa bro

deaf_angel said...

slamat menyambut bulan ramadhan tu you

kerja rajin2 huhu.

Takilala said...

andang2 nya tah karaja parintah..huhu

MJ WORLD said...

selamat berpuasa....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT