Monday, January 10, 2011

DEMAM "POST" ANUGERAH JUARA LAGU (AJL) 25

Hari kat fb dan blog ramai yang kecoh pasal AJL semalam... Frankly speak aku tak tengok sangat anugerah juara lagu ni... Aku cuma konsentrate tengok performance by A.P.I & Black. Kira dua ni pilihan aku semalam hehehe tapi champion Ana Rafali la plak ni adalah keputusan AJL 25 semalam...


Keputusan Penuh Anugerah Juara Lagu AJL 25

Keputusan Penuh Anugerah Juara Lagu AJL 25 Persembahan Terbaik
Faizal Tahir [ Lagu Hanyut]
Keputusan Penuh Anugerah Juara Lagu AJL 25 Vokal Terbaik
Hafiz [ Lagu Noktah Cinta]
Keputusan Penuh Anugerah Juara Lagu AJL 25 Juara
Ana Rafali [ Lagu Tolong Ingatkan Aku]
Keputusan Penuh Anugerah Juara Lagu AJL 25 Naib Juara
Meet Uncle Hussain + Black [ Lagu Drama King]
Keputusan Penuh Anugerah Juara Lagu AJL 25 Tempat Ketiga
Hafiz [ Lagu Noktah Cinta]
Aku tak kisah sangat sapa yang menang... aku rasa pemenangnya mmg layak dan mereka mmg dah all out buat persembahan yang terbaik.... apa2 pun lagu PELITA tu mmg layan hehehehehe

3 comments:

berteromber said...

cehh...tak Troo Kvlt betul layan AJL...

JAIRO said...

relax la bro.. wa sekarang ni nak jadi macam ana rafali... cuma wa versi lelaki hahahahahahaha

Ijau D. Koceng said...

berteromber: aku langsung xtgk... kira troo kvlt la kan? hahaha

tp esoknya dtg2 opis semua kecoh pasal ajl, aku blank...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT