Sunday, February 13, 2011

DEBARAN PETANG SEBELUM VALENTINE!!!!!

Sorry aku valentine2 ni tak main la heheh tak rock kental la sambut valentine semua tu hahahahahahaahaha aku ni tak perlu la valentine semua tu untuk berkasih sayang... tiap hari pun aku mmg dah berkasih sayang dan sampai bila2!!! Tapi kali ni punya 14/02//2011 memang  buat aku nervous, berdebar dan sangat teruja!!!!!!!!! Arrggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 comments:

Ijau D. Koceng said...

itu AEU666 versi SBIT, mana versi TFF?

SkiD said...

Flight 666 ke S'pore pukul berapa?? ke pegi S'pore naik sampan....

JAIRO said...

masa entri ni dibuat versi TFF belum landing lagik terpaksa pakai versi SBIT...

sampai singapore jam 5.30 petang kitaorang naik moto kapcai modified hahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT