Tuesday, March 15, 2011

CARA MENGETAHUI PERASAAN SEORANG WANITA MELALUI REAKSINYA...

Korang pasti pernah dengar akan perkataan BODY LANGUAGE a.k.a BAHASA BADAN kan? Kalau tak pernah korang ringan2kan la tangan korang tu taip kat gugel utk cari apakah maksudnya BODY LANGUAGE. Hari ni aku nak bantu korang mengenalpasti reaksi seseorang terutamanya kaum hawa terhadap kita... melalui body language mereka (yup entri ni khas utk LELAKI). Dengan mengetahui body language ni maka ianya dapat membantu kita untuk melaksanakan tindakan yang seterusnya. Ianya samada nak proceed ker tidak... kira ini adalah The Art Of Flirting la kononnya or kalau kat uni org kata ni paper FRT101.

Untuk pemahaman yang lebih komprehensif kepada korang, aku akan sertakan nota bergambar untuk rujukan korang bagi memudahkan korang di dalam proses mengenal pasti akan definisi Body Language yang dilihat... ok ayuh kita teruskan dengan merujuk gambarajah di bawah....

Imej aku cilok dari gugel....

So, harap nota ringkas ni dapat membantu rakan2 di luar sana yang menghadapi masalh berkomunikasi bersama orang pompuan... yeahhhh.. good luck!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT