Thursday, March 10, 2011

CITY OF DREAM

TITLE: CITY OF DREAM
ARTIST: ADRIAN SMITH & THE UNTOUCHABLE

Sementara menunggu artikel perjalanan aku ngan NBT ke singapore tempohari siap.. panjang la heheh baru separuh siap... (baru nak sampai part abis bahagian persembahan rise to remain) aku menyahut seruan en. Berteromber untuk melayan lagu2 Pakcik Adrian bersama project band dia... mmg masuk jugak la lagu drg... terus aku terasa kembali di zaman sekolah menengah semasa duduk kat hostel... perrgghhhh. Kepada semua yang menantikan entri maiden tu hahaha harap bersabar.. demam maiden aku belum kebah lagik hehehehehehehehehehehehehe

2 comments:

Abang Ben said...

bunyi gitar H masa solo ubah habis... good!

berteromber said...

best kan kalau dia buat projek solo macamgini lagi sekarang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT