Wednesday, October 12, 2011

3 KEJADIAN YANG BEST PADA BULAN NI.....



1. Dapat Cek Dari Nuffnang.. tak sangka blog yang jarang update ni ada jugak duitnya huhuhuhuhuhuhuhu terima kasih kepada pelawat2 yang datang kat sini terutamanya pelawat tetap.. no need to mention u know who u are.....


 2. Beberapa bulan yang lalu aku ada ikut kontest kat internet.... sebenarnya aku dah lupa dah pasal kontest tu.. ntah kontest apa aku tak dapat recall yang aku ingat masa tu hadiah utama dia Ipad... masa tu aku kemaruk sangat nak guna Ipad.. nak beli tak mampu so, join kontest la.... aku tak la mengharap utk menang.. sekadar mencuba jer. Lepas join kontest tu aku buat donno jer tak buat follow up. tetiba jer kena kontek kata aku menang kontest. Masa tu gabra jugak la aku ingat syarikat mana nak jual barang yang trick konon.. kata barang tu free tapi last2 minta number kad kredit.... hahahahahahaha walaupun aku tak menang Ipad dapat GPS Navigator pun ok la.. konon kalau nak beli benda ni harganya boleh dapat pick up seymour duncan.... isk... dari beli gps baik aku beli pick up gitar tapi kalau dah free amik jer la. Cuba la aku dapat benda ni masa bulan FEB yang lalu.. tak la kitaorang sesat masa tu hahahahahahaha

3. Yang paling best... brader kat bawah ni umurnya dah masuk 3 bulan.. syukur kepada Allah kerana dia dikurniakan kesihatan dan senyuman yang manis.....

 korang rasa2 mana satu aku dalam gambar kat bawah ni??


8 comments:

Dr. Ben said...

tahniah... berbloglah dengan ikhlas hahahah...

Ijau D. Koceng said...

itu gmbr lama zmn rmh di tambing kah? kanan skali kompom siajil...

btw, nuffnang aku last skali aku check dlm bbrp sen saja

p/s: kepsi?

JAIRO said...

doc: ingat masa kat metalterus kita kempen blog tempohari pasal nak up nuffnang.. but lama2 benda tu tak ke mana jugak heheheheh tak ambil port sangat dah pasal nuffnang ni.. kalau ada syukur la kalau takder kita masih ada rakan yang berkonsi minat yang sama...

ijau: awu rumah di tambing.... kepsi? apa tu? ndak paham la hahahahahaha btw tahniah atas kepanikan anda...

berteromber said...

aku dah 2 kali dapat cek nuffnang...tapi amount tak le banyak mcm ko ni...rezeki org nak bagi kan....

btw...brader yg 3 bln tu sebijik la macam muka bapaknya...heheh...

speedrider said...

Tahniah Jai.

Sila pos Kentucky Fried Chicken seketul dua.

Takmau ayam, kasik voucher sudah. Hahahhaha

jairo said...

berteromber: yalor mmg dah rezeki.. amik jer la kan tak mustahil ko salah sorang penyumbangnya hehehehe

mus:voucher nasi kandar ngko tak nak? hehehehe

Faiz Rahman said...

wahh. pakcik kayoooo.

JAIRO said...

faiz: eksen.. henci hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT