Wednesday, September 2, 2015

SETELAH SEKIAN LAMA..



Ya.. setelah sekian lama aku tak buka blog ni... hehehe tiba-tiba aku terasa ingin kembali aktif. The fact is semenjak dua menjak ni aku banyak luangkan masa di alam sebenar hehe with real people. Aku bosan dengan ruang siber yang penuh dengan domba...

Banyak mengisi masa lapang bersama anak yang kini sudah pun berumur 4 tahun.. (perggh cepat benar masa berlalu...), bermain gitar bersama anak jiran sebelah rumah, dan memasak untuk isteri tercinta. Yup memasak, minat ku untuk memasak sejak kebelakangan ni semakin menjadi - jadi. Aku rasakan ianya bagai satu terapi untuk aku... terapi untuk apa? ntah aku pun tak tau.. tapi aku sangat enjoy memasak hehehehehe... by the way setelah sekian lama memegang angka 9 di hadapan sukatan untuk berat badan kini aku berjaya pergi ke angka 7... berusaha utk pergi ke angka 6.. ntah mampu ntah tidak heheheh cheers..... harap ini bukan post pertama dan terakhir utk tahun ni hehehehehe

3 comments:

Ijau D. Koceng said...

entri terakhir bulan julai 2013... lebih 2 tahun hibernasi

deaf-angel said...

lauk2 masakan tu sila tampal dalam blog...
Blog best.. boleh syok sendiri. hehehe

berteromber said...

welkam bek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT