Tuesday, September 29, 2009

SAYA SANGAT TAKUT...


Sebenarnya aku bukan sangat takut tetapi sangat boring...
isk isk isk boring pasal kerja2 yang tak pandai habis hinggakan masa aku untuk update blog pun terpakai... apa nak buat tugas kena siapkan dulu baru
update blog.. nanti kena potong gaji baru tau.... sebagai protes aku layan facebook hahahahahah lantas terjumpa gambar ni kat profile facebook en. Takilala.. korang layan la dulu... aku nak print report dulu.... chow....

p/s: akan datang pada entri yang akan datang kisah sebuah epik yang dinanti - nantikan terutamanya oleh en. Ijau D. Koceng BULAN RAMADHAN & SYAWAL PERTAMA SEBAGAI SUAMI ORANG 

7 comments:

Takilala said...

hantu itu sangat takut ooo

Ijau D. Koceng said...

"epik yg dinanti2kan terutamanya oleh en. Ijau D. Koceng"

betul tu jai... mana tau thn dpn giliran aku pulak menceritakan epik yg sama...

SkiD said...

Lamanya nak kuar cerita tu...dari puasa sampai dah nak abis raya...bukan saya aje takut...hantu pun sangat takut..hehehehe...

deaf_angel said...

bawah tu : jumpa cikgu?
huhu

Danelyn said...

hi..limpas dlu.. dr mmbakut ka ni?hehe:D

kenwooi said...

haha.. that's a funny essay! =P

kenwooi.com

crystalzerosix said...

Hantu itu gembira juga kah?

....lawak siot...!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT