Sunday, September 20, 2009

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Sempena Hari Raya ni aku nak dedicated video / lagu raya kat korang... boleh la korang dgr sambil pekena rendang... satu lagik pesan aku kat korang ialah berhati - hati di jalanraya....

Video Clip ni ada dua.. first tu nyanyian Butterfinger... errr kalau tak suka ngan lagu Butterfinger tu korang boleh la pilih video yang seterusnya....








Yang ni plak D.J Dave.... Errr tak suka D.J Dave? isk...









Ni plak Ahmad Jais.... err tak suka Ahmad Jais? isk









Nah ni plak Tan Sri P. Ramlee.... isk kalau ni pun korang tak suka korang pilih lah clip yang terakhir kat bawah...



kalau itu pun korang tak suka.. korang p cari la sendiri... tak masa aku nak carikan untuk korang.... Apa2 pun Maaf Zahir & Batin....

7 comments:

Takilala said...

Selamat Hari Raya. Beraya sebagai suami org aaa.. Maaf Zahir dan BATIN KERAMAT lg skali.

Ijau D. Koceng said...

esok kita serbu rmh jairo!~

Abang Ben said...

Eid mubarak bro!

l0veyd0veyd00 said...

hahahha... ada ke siap bagi pilihan video.. hahaha... selamat hari raya ;)

iriene said...

Selamat Hari Raya! Balik kampung tak?
I dah klik duit raya...(Happy ads).
Thanks for dropping by, do keep in touch :)

deaf_angel said...

fren selamat hari raya kalo aku tak sempat nak wish sebelum raya tu hari kat ko and famili

berteromber said...

selamat hari raya..maaf zahir batin walaupun dah terlewat seminggu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT