Wednesday, December 16, 2009

RAKAM ASMARA DENGAN 5 LELAKI

Aku terbaca berita ni kat akhbar berita harian..... huh!!! apakah motif sebenar or motivasi yang drive budak tu utk merakam aksi2 sebegini di dalam telefon bimbitnya? Fetish sungguh...

Aksi remaja 14 tahun terbongkar

KUALA LIPIS: Lakonan 'terlampau' seorang pelajar berusia 14 tahun melakukan hubungan seks dengan lima lelaki terbongkar apabila ahli keluarganya melihat aksinya yang dirakam dalam telefon bimbit miliknya.

Dalam rakaman itu, gadis terbabit yang bersekolah menengah di sini, dilihat melakukan hubungan seks dengan lima lelaki berusia dalam lingkungan 20-an secara bergilir-gilir.

Perbuatannya diketahui ahli keluarganya selepas seorang daripadanya memeriksa fail gambar dalam telefon bimbit gadis berkenaan.


Ketua Polis Daerah, Superintendan Abdul Razak Hassan, berkata keluarga terbabit sudah membuat laporan polis di Balai Polis Merapoh, dekat sini, semalam.

Katanya, pihaknya akan melakukan penelitian dan memeriksa rakaman itu bagi memastikan kesahihannya.

Berikutan itu, katanya polis menubuhkan pasukan khas untuk mengesan lima lelaki terbabit.
"Polis akan menjalankan siasatan berhubung kejadian itu mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan," katanya.

Beliau berkata, berdasarkan laporan yang diterima, bapa gadis itu dimaklumkan mengenai kejadian itu oleh ahli keluarganya yang kemudian memperlihatkan rakaman aksi berkenaan.

Katanya, gadis itu membuat pengakuan terbabit dalam rakaman itu selepas beberapa kali didesak bapanya.


12 comments:

berteromber said...

link berita je ker...link gambonya maner?...huhuhu

MJ WORLD said...

Kids nowadays a dare to do anything!!! hhuuhhh!!!! menakutkan...

The Aku said...

wat kind of sick fak yg suka sarbat budak skolah umo 14 ha? retards. sah kon** tak power. Bantai kat budak 14thn. Feckin pedophiles. Disgusting mother-tut-tut.

Ijau D. Koceng said...

itu baru fetish, belum final fantasy lagi...

JAIRO said...

berteromber: hahaha lama ko tak datang sini bro.. kali aku post entri macam ni terus ngko mencanak.... hahahahaha

mj world: hahaha bikin takut woooo.. i dunno wut in their mind....

the aku: yang membantai dan kena bantai pun dua2 mmg sick six sex

ijau: malaslah aku mau layan ngko ni... hahahahaha

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

The Aku said...

Eh jairo jap ae tumpang mengorat jap. Eh Incik Ijau sahabat kepada Jairo bucuk... Anda aktivis alam sekitar ke? Bleh sayang ngorat anda? Eh sayang plak. Saya. Ekekekee....

JAIRO said...

kakakakaaka jadi segmen mengorat la plak... errr "The Aku" silakan lah mengorat sementara stoknya masih ada hahahahahahaha lagipun dia tu macam mau expired sudah hahahahahahaha apa lagi en. ijau.. kasi respon la kalau berani... hahahahahaha

Takilala said...

kat ne bleh dpt 3gp tu jai? hahahahaha

Zampeada said...

terkojot jugak aku baca. hai... mcm2... hari ni plak dirogol beramai-ramai. cam no? asyik jadik bhn berita jo.

Ijau D. Koceng said...

ngorat mau ajak cukupkan korum 'rakam asmara dgn 5 lelaki' part 2 kot? hahaha

aktivis alam sekitar, sbb keje berkaitan ngan kualiti alam sekitar

The Aku said...

Ehehehe perasan org nak ajak ko join. Nak suh ko jadik cameraman aje cukupla. Hehehe...

IDOP ALAM SEKITAR KITERRR!!! (aku pun sama)

Jairo : tolong jadikan blog ni tempat cari jodoh, ya? Mekasih. Ngee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT