Thursday, April 15, 2010

MASALAH TIDAK HIDUP & TIDAK KUAT HISAP???

Korang pernah alami masalah barang tidak hidup dan tidak kuat hisap? Kalau korang menghadapi masalah ni korang jangan panik. Sila bertenang, tarik napas dalam - dalam... Then, cuba korang recall kat mana korang letak resitnya? Bukan apa kalau takder resit camner nak claim waranty??? Then resit service pun jangan hilang pasal kalau benda tu dah hidup dan dah kuat hiap nanti korang tak leh plak ambik balik pasal takder resit.. lagi la naya....




Isk apa korang merepek ni?? aku cakap pasal Vaccum Cleaner la.....

6 comments:

Ijau D. Koceng said...

common sense - kalau dah xhidup mmg la xdpt hisap? apatah lg xkuat hisap?

pakcik kordi said...

alamakkk...hahaha....

eddie dewanaga said...

kalau tak kuat hisap, macam mana nak layan ayam kering 4-5 dapur...???

Zampeada said...

*gelak sakan*

crystalzerosix said...

menarik entry nih....ingat apa laa td....

¶A.K.I¶ said...

ermmm... ap neyhh?

[otak masih suci haha!!!]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT