Monday, April 5, 2010

RANCID - RED HOT MOON


Semenjak 2 - 3 menjak ni aku kerap layan lagu2 Rancid.. ni band fav aku ni selain daripada Balzac, Misfits, & Murderdolls....

5 comments:

Ijau D. Koceng said...

ancit-ancitan...

aku xbrapa layan lagu2 seangkatan mcm ni, kecuali bbrp lagu lama misfits

ps: itu B2 apa cerita? sabtu ni aku blk blh bawa skali. majestic east mcm berminat dgn aku punya GIO >:)

pakcik kordi said...

den layan la jugak...hahha...

wanwarlock said...

x sangka hg minat rancid...

early rancid esp out come the wolves mmg best!

album lepas tu byk sgt reggae dan lepas2 tu ok blk...

ish aku pun kena layan blk rancid ni

give em the boot!!

Jairo said...

ijau: tu b2 belum ada cerita lagik la... kalau ada org berminat ko layan dia dulu la....

pakcik kordi: kekek best ni band wooooo

wan: isk tak punk la kalau tak layan rancid kekekekekek Out Come the wolves mmg album terbaik drg!!!!!

Ijau D. Koceng said...

klu mcm tu sabtu nnti xpyhla aku bawa...

*atau ko yg belikan dulu, nnti jadi ahlong la peras ugut bassist ko tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT