Monday, October 4, 2010

INI TAG PUNYA PASAL....

Huhuh lama juga aku tak update blog aku ni... bukan aku malas.. or takder idea... cuma aku takder masa la huhuhuhuhhuhu lepas keja balik rumah penat terus tido hehehehehe.. lama tak update blog sampai kena sound oleh guru besar kerana sudah lama aku tak update... Hari ni masa aku buka blog nak baca update dari kengkawan perrgghh baru aku perasan aku kena tag.. rasanya ni kali kedua aku kena tag (1st time punya tag aku tak jawab.. adakah yang kedua ni jugak patut aku ignore utk menandakan aku ni mmg seorang yang trooo misanthrope??? heheheheheh tapi kan sejak ikut MY SELANGOR STORY ni Abg. Ben  dah pandai lak main tag2 hehehehehehehe... utk mengelakkan aku ni di katakan tak sporting or dah tak berblogging lagi maka aku kuat kan semangat utk balas / jawab tag ni utk membuktikan yang aku ni masih ada di kalangan anda!!!!!!!

(1) - Thank and link the person that give you the award.

Terima kasih daun keladi.... err ada dua orang yang tag aku takat ni iaitu:
   a) Abg. Ben - Best blog dia ni... ada citer metal, ada pasal akademik... info agama pun byk... rasanya tak perlulah aku kenalkan kat koraqng sapa abg. ben... pames ni org wooii heheheh (jgn marah abg. ben.. wa tolong promo sikit sama lu)

   b) En. Ijau - Dia ni member sekampung aku, kazen kepada band member aku... dulu2 aku rapat ngan dia ni pasal dia ni komputer geek heheh aku pun geek sikit2 gak time tu.. dan yang paling penting dia ni tau banyak pasal pc games... Baru2 ni dia menjerumuskan diri beliau ke arena Music or kalau nak lebih specific ialah beliau mula berjinak - jinak untuk bermain gitar dan secara rakusnya menjadi pengumpul gitar tegar....

(2) - Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think fantastic (not in order of fantasticness).

Pergghhh 15 orang???

a. http://perutkenyang.blogspot.com/ <--- ni blog kak Suzi isteri abg. ben hehehehehe. aku selalu hinggap kat blog ni pasal kat sini byk resepi memasak yang best...
b. http://norfadli.blogspot.com/ <---- ni member aku kat blogger united... byk fakta / ibnfo menarik kat blog dia ni.. tak caya? korang p la usha....
c. http://kulimat-kulimat.blogspot.com/ <---- ni org huh boleh tahan pemalasnya nak update blog.. tapi sekali update terus gempak woooo... dgr2 dia dah guna kamera canon 7 D dasat woo? betul atau tidak itu aku tak pasti pasal aku dgr kabar angin jer....
d. http://pakcikkordibest.blogspot.com/ <--- rockers dari pahang.. tak payah ulas panjang2 pasal org ni kang kembang plak idung dia....
e. http://simpankemas.blogspot.com/ <---- juga blogger dari pahang... member sepermetalan aku... geng forum metal yang suka kumpul duit.. nak tengok koleksi duit dia boleh klik kat link dia tu...
f. http://faithcraftmobile.blogspot.com/ <--- ni jugak blog metaller ... di kendalikan oleh saudara rammy (blackfire/ au reviour)
g. http://lati0s.blogspot.com/ <---- jugak berasal dari utara (rammy tu asal utara la..) ni jugak member aku kat forum.... aku suka part kalau dia review movie... dia punya taste pasal movie mmg spesel!!!!
h. http://hungrymetalheads.blogspot.com/ <---- pasni p kelantan plak.... jugak blog sorang metaller yang sgt selalu lapar... dia ni jugak tokeh t shirt rock weeiiii
i. http://scanteen.blogspot.com/ <---- err no komen.. partner in crime...
j. http://anuox.blogspot.com/ <--- blog. en kahuna, aku tak kenal dia tapi suka baca blog dia.. budak msia yang study kat france.....
k. http://comatosewithbraindamage.blogspot.com/ <---- ni aku jumpa pun dari blog en. kahuna.... lawak blog ni....
l. http://gidong-noumad.blogspot.com/ <--- seorang pemuda yang bersopan santun dan pandai ambil gambar.. ni antara member yang aku kenal dari masa aku mula menceburkan diri ke bidang blog ni...
m. http://gambarankasar.blogspot.com/ <---- teman photograpi aku merangkap member seforum metal... dari terengganu....
n. http://karingeri.blogspot.com/ <---- jika anda rasa ngak ngeri2 boleh lawat blog ni sesuai utk para peminat goregrind... sick sick sick.... (masuk atas tanggungan anda sendiri.....)
o. http://blurrylense.blogspot.com/ <---- ni plak tak payah ckp la sapa punya... nak kata org ni pames tak la pames sangat... tapi mmg best la dia ni.. la lawat korang nak kenal ngan dia... hehehehehehehe



(3) - State seven (7) things about yourself

7 saja????
a. peminat kepada kumpulan The Misfits, Balzac, Murderdolls, Rancid & Ramones (yang lain tu aku kurang minat)
b. Minat Memasak, memancing & suka amik gambar....
c. Main Gitar dan menyanyi utk band Horror punk Mi Scusi & Pemain Bass serta suara latar untuk band Death Metal Manggas
d. Mengalami masalah Obesiti Peringkat  Kedua.... Baru berjaya di dalam mengawal tekanan darahnya yang tinggi....
e. Suka layan movies tak kira la local ker international ker janji movie yang berkualiti...
f. suka melancong tapi selalu tak cukup duit nak pigi jauh2 huhuhuhhu

ok di harap korang puas hati dgn jawapan aku... sorry la di fancy2 photo kali ni... ni kes nak taip cepat siap la ni.... mmg ada kawan2 lama yang aku tak tag tak tu sengaja kerana aku tau korang best dan mungkin dan di tag oleh en. ijau or abg. ben.. cheerss......

p/s: korang malas nak jawab tag ni aku tak kisah tapi kalau korang rajin nak jawab lagi best la aku rasa hehehehe

5 comments:

Ijau D. Koceng said...

"...dan secara rakusnya menjadi pengumpul gitar tegar...."

woi woi... rakus tu!

Takilala said...

apa ni tag2 ni...aku bagi 4 bintang setengah nnti...hehehehehe

gidong said...

bersopan santun lagi tu .. hahaha baiklah...

Abang Ben said...

ayat pembuka tu tak tahan... jek habis!

Nanti wa belanja lu makan ehh (kalau bertemu)

Jairo said...

ijau: kalau bukan "rakus" apa lagi ayat yang lebih sesuai???

takilala: ic eksen mentang2 dah jadik otai.. henci

gidong: tu promo utk ko tu bro.. manala tau ada sumandak yang terbaca hehehehe

abg. ben: hehehehe lu ni mcm boleh baca fikiran wa la huhuhuh komfem la lu ni master jedi (hehehe jek lagik) hahahaha
p/s: kalau nak belanja makan wa tak kisah hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT