Friday, May 14, 2010

HYSTERIA REVIVAL?

Sebul tu korang kena rujuk kembali link ini utk mengenali apa itu Hysteria... Semalam aku dapat panggilan dari Mawi bassist Hysteria yang tiba - tiba ajak aku pigi jamming... "err Stone (drummer Hysteria) yang ajak jamming" katanya ringkas... isk tetiba plak dorang ni ajak jamming kekekekekekeke playlist macam arituh kata mawi lagi.. kekekek lama sudah aku tak main lagu rancid ni.. dulu - dulu kitaorang selalu cover lagu rancid, sex pistol, ramones dan semestinya The Misfits kekekekekekekeke ni playlist yang di rancang....

Misfits:-
1. astro zombies
2. angel fuck
3. static age
4. she
5. last caress
6. Recsurection
7. Forbidden Zone
8. Some Kinda Hate

Rancid:-
1. roots radical
2. ruby soho
3. sidekick

p/s: sejak ngan Mi Scusi sebenarnya aku sgt lama dah tak main lagu cover.. isk.... kena dgr balik la lagu2 ni....

2 comments:

Ijau D. Koceng said...

cangkir anak atu eh...

wanwarlock said...

give em the boot!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT