Tuesday, June 22, 2010

BENCI EMAK? HATE MOTHER??

Sebenar aku terbaca kat blog X-tin tentang perkara ni.. apa2 pun korang cuba baca tulisan kat gambar di bawah tu.. kalau tak jelas sila klik gambar utk lebih besar...

Sempena Hari Bapa ni aku nak ckp pasal emak plak... kekekekeke bukan apa tak kira la hari bapa ker hari emak ker hari raya ker... pokoknya hari - hari kita kena sayangkan kepada keluarga kita. Hormatilah kedua ibu bapa kita supaya mendapat berkat di dunia dan akhirat.. errr tapi ada ibu - bapa yang buang/dera anak tu apa citer yer??? isk macam - macam ragam la kat dunia ni... mungkin pasal dah dekat nak kiamat kot...

p/s: photo tu aku cilok dari blog x-tin

5 comments:

Nerzhul said...

jahanam punye anak

pakcik kordi said...

alamak....sedihnye....=(

binatang pye anak!

deaf_angel said...

sayu aku baca...

kena maki, kena halau rumah, kena apa pun, dia tetap mak kita..

paling best, kita diam je....dan cubalah buat baik2 hehe

JAIRO said...

tulah tergamak jugak org tu buat macam tu kat emak dia isk.. ini adalah contoh tauladan pengorbanan seorang ibu kepada anaknya

rammyd said...

nak buat camne.. manusia mudah alpa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT