Monday, June 21, 2010

MUSIC IDOL: INDONESIA vs BULGARIA

Korang rasa kalau dua orang ni yang bertanding... sapa yang korang rasa akan jadi juara???
 kat bawah ni wakil dari Indonesia....

kat bawah ni plak dari Bulgaria...
LULZ

p/s: ingat plak aku mata merah di tumbuk timur (search) & So Sally Can Wet (Oasis)

3 comments:

Ijau D. Koceng said...

aku rasa kenli lg best... sbb dia nyanyi penuh perasa'ang dan dgn konfiden pertahankan tajuk lagu tu kenli

JAIRO said...

aku pun pilih ken li kakakakakakakakaka

pakcik kordi said...

yg indon tu cm cikakakakakkaaaa!!!

kakakah!!!


cm bahasa thailand la pulaks!!!

hahaha!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT