Thursday, June 10, 2010

WORLD CUP 2010 : SOUTH AFRIKA

Aku bukan kaki boleh.. tapi sempena world cup 2010 aku nak jadi poser kejap kekekekekek oleh kerana semua member ada team pilihan masing - masing aku pun ada juga.. team ni aku sokong dari world yang lalu (tak ingat bila kakakakaka) tapi malang tak menang.... team tersebut ialah team Germany... kenapa aku aku minat team Germany pasal aku minat sangat kat band Kreator & Sodom.. kekekekekeke udah jgn byk tanya .. suka ati aku nak minat mana satu....  kekekekek Hail !!! Germany!!!!! ((teringat plak aku pasal nazi dalam citer inglourios basterd...)

Germany ni dalam kumpulan D bersama Australia, Serbia & Ghana... aku rasa takder masalah drg nak tapau 3 team ni kekekekekeke line upnya plak....
 gambar cilok kat goggle

Goalkeepers: Joerg Butt (Bayern Munich), Manuel Neuer (Schalke), Tim Wiese (Werder Bremen)
Defenders: Dennis Aogo (Hamburger SV), Holger Badstuber (Bayern Munich), Arne Friedrich (Hertha Berlin), Jerome Boateng (Hamburger SV), Marcell Jansen (Hamburger SV), Philipp Lahm (Bayern Munich), Per Mertesacker (Werder Bremen), Serdar Tasci (Stuttgart)
Midfielders: Sami Khedira (Stuttgart), Toni Kroos (Bayer Leverkusen), Marko Marin (Werder Bremen), Mesut Oezil (Werder Bremen), Bastian Schweinsteiger (Bayern Munich), Piotr Trochowski (Hamburger SV)
Strikers: Cacau (Stuttgart), Mario Gomez (Bayern Munich), Stefan Kiessling (Bayer Leverkusen), Miroslav Klose (Bayern Munich), Thomas Mueller (Bayern Munich), Lukas Podolski (Cologne)
 JADUAL MATCH:
Date Venue
Fixture
13 June Johannesburg Germany - Australia
18 June Port Elizabeth Germany - Serbia
23 June Johannesburg Ghana - Germany
p/s: aku minat ngan Bayern Munich.. tapi sumpah sorang pun aku tak kenal player dia... yuang aku tau Mille Petrozza & Tom Angelripper jer kekekekekeke
Untuk team asia plak aku sokong team Japan pasal aku minat giler Balzac (napa tak sokong Amerika pasal minat Misfits~ ntah.... kekekeke)
Japan ni plak masuk dalam kumpulan E sama - sama ngan Denmark (fuhh kuat jugak ni), Cameroon (pun boleh tahan) , Netherlands (perrgghh lagi la...) mungkin agak sukar utk Japan.. tapi aku tetap sokong dorang yeargghhh.... banzai!!! Hail Japan!!!!
photo cilok dariskysport.com
Goalkeepers: Seigo Narazaki (Nagoya Grampus), Eiji Kawashima (Kawasaki Frontale), Yoshikatsu Kawaguchi (Jubilo Iwata)
Defenders: Yuji Nakazawa (Yokohama Marinos), Marcus Tulio Tanaka (Nagoya Grampus), Yuichi Komano (Jubilo Iwata), Daiki Iwamasa (Kashima Antlers), Yasuyuki Konno (FC Tokyo), Yuto Nagatomo (FC Tokyo), Atsuto Uchida (Kashima Antlers)
Midfielders: Shunsuke Nakamura (Yokohama Marinos), Yasuhito Endo (Gamba Osaka), Kengo Nakamura (Kawasaki Frontale), Junichi Inamoto (Kawasaki Frontale), Yuki Abe (Urawa Red Diamonds), Makoto Hasebe (Wolfsburg/Germany), Keisuke Honda (CSKA Moscow/Russia), Daisuke Matsui (Grenoble/France)
Strikers: Shinji Okazaki (Shimizu S-Pulse), Keiji Tamada (Nagoya Grampus), Yasuhito Okubo (Vissel Kobe), Kisho Yano (Albirex Niigata), Takayuki Morimoto (Catania/Italy)

JADUAL MATCH:

Date Venue
Fixture
14 June Bloemfontein Japan - Cameroon
19 June Durban Netherlands - Japan
24 June Rustenburg Denmark - Japan

     
p/s: utk para pembaca harap layan jer karenah aku... kekeke aku tak tau apa2 pun pasal boleh saja jer nak ikut trend kekekekekekekekekek go Germany... Go Japan... !!!!!

5 comments:

Nerzhul said...

brazil menang tahun ni.yeah.

berteromber said...

errr...maria ozawa punya pasal...aku sokong jepun la...

JAIRO said...

nerzhul:nanti kita tengok sapa yang kena kekekekeke

berteromber: kekekekeke ngko kaki M.U kena pilih england kekekekekekek errr maria ozawa.... aku nak jugak lkekekekekekeke

pakcik kordi said...

ceh!gua ckp dulu smlm gua sokong germany!kakakh!!tk boleh2!lu sokong lain negara!!kakakakakahh!!

deaf_angel said...

aku harap USA thrash England 3, 4 kosong

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT