Wednesday, July 14, 2010

PUNK ROCK JALANAN

Sejak dua tiga hari ni.. telinga aku asyik menangkap melodi lagu ni... ntah aku pun tak tau lagu ni lagu sapa.. but agak catchy jugak la kekekekeke aku check kat youtube pergghhh versi dangdut pun ada.... kalau korang tau ni lagu sapa kasi tau aku ya.. layan.... aku sertakan lirik dan chordnya sekali utk korang hehehehehe



Punk Rock Jalanan

G          Bm        C        D    G
sungguhku menyesal telah mengenal dia
G          Bm        C      D   G
dan aku kecewa karna menyayanginya
G          Bm        C         D      G
dan aku tak akan mengulang kedua kalinya...

reff:
G              D          Em           Bm
kusimpan rindu dihati gelisah tak menentu
C              G               D
berawal dari,kita bertemu kau akan kujaga
G             D           Em           Bm
kuingin engkau mengerti betapa kau aku cinta
C              G               D
hanya padamu aku bersumpah kau akan kujaga sampai mati
G                D           Em                 Bm
kuingin tau siapa namamu dan kuingin tau dimana rumahmu
C            G          D
walau sampai akhir hayat ini...
G                D         Em                Bm
jalan hidup kita berbeda aku hanyalah punk rock jalanan
C                   G                 D
yang tak punya harta berlimpah untuk dirimu sayang...

*
G                 D     Em            Bm
kutunggu kau kutunggu kunanti kau kunanti
C         G             D
walau sampai akhir hayat ini (2x)


G                   D     Em               Bm
kukira kau setia padaku ternyata kau menduakanku
C         G             D
diriku akhirnya tak menduga...
G                  D     Em                  Bm
kukesal kini kualami perjalanan cinta selama dulu
C         D       G
kukira kau bosan padaku...
C         D        G
ternyata kau menduakanku..


G       Bm        C          D      G
dulu kau berjanji akan sehidup semati(itu gombal!!)
G         Bm      C       D     G
dan aku kecewa karna menyayanginya
G        Bm       C       D        G
dan aku tak akan mengulang kedua kalinya

Back to reff
Back to *

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT