Wednesday, February 10, 2010

KARANGAN BAHASA ENGLISH 02: LATIH TUBI UPSR 2010

Ok seperti biasa, ni adalah sebuah lagi contoh karangan yang boleh dijadikan sebagai rujukan kepada anda di dalam persediaan menghadapi peperiksaan tidak lama lagi. Cheers....

8 comments:

Ijau D. Koceng said...

3 wagok... wagok tu apa jai?

kira hebat maminya tu siap tapalanting dadinya hahaha! sorang kaki mahjong sorang kaki drunk-drunk... bagus~

JAIRO said...

wagok tu = babi kakakakakakaka boleh lawan budak sebelum ni yang tulis we all crazy....

kadang2 budak2 ni tulis saja apa yang terlintas di kepala mereka... kalau ko suruh tulis pasal keluarga mereka, drg akan tulis betul2 suasana keluaga mereka.. moral of the story kesedaran sivik bermula daripada rumah....

mhagnoth said...

yang penting attitude mau positive. Attitude is everything.

eddie dewanaga said...

hahaha... gua sampai keluar airmata ketawa beb....

gua selalu baca karangan yg kelakar yg selalu diorang published kat blog tapi yg ini memang top...!!!


good job bro...!!!

Zampeada said...

kah kah kah...

wanwarlock said...

top post. mmg boleh dpt A dgn karangan ni!

hehehe

JAIRO said...

eddie: ni karangan wa dapat direct dari cikgu budak tu hehehehehe
en. wan: hehehe lu pun buat karangan macam tu jugak ker masa study dulu sampai jadi doktor? hehehehehe

green apple said...

boleh gila cikgu english macam ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT