Thursday, February 4, 2010

CONTOH KARANGAN: LATIH TUBI UPSR 2010

Kali ini karangan ini aku ambik tanpa pengetahuan dari salah seorang staff Kementerian Facebook Malaysia Cik. Alyn Mohd. sebagai seorang yang komited di dalam memberi contoh - contoh karangan yag terbaik di masa kini aku akan sentiasa mencari bahan utk dijadikan rujukan anda yang bakal menduduki peperiksaan kelak. So, good luck aku ucapkan utk korang dan selamat membuat ulangkaji dan latih tubi.. jgn nak study last minit mmg tak menjadi tu.. cheers....

11 comments:

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

1st

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

wakakaka~

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

lawak beb~

'katak tersebut berkatak?'

takkan mengaum lak kot~

Ijau D. Koceng said...

klu aku xsilap, kat blog serius obefiend ada entry best pasal bab komen "1st" ni

ulasan:
stlh mmbaca perenggan tersebut didapati ia tdk mengandungi apa-apa kesalahan ayat, ejaan mahupun tatabahasa. sekian terima kasih

cuma tajuknya "gopal yg terlampau" pastinya penulis dpt inspirasi drp filem tersohor "kehidupan seorg pramugara yg terlampau"

pakcik kordi said...

mcm gampang!kah kah kah!!1kalakarr la waks!hadui lla..ko masih lg berdendam dgn aku jai?sajer nk bg aku sakit perut ye?

LAST2 BELIAU PUN JADI KATAK!KAH KAH KAH!!!!

SkiD said...

Kuat imigenasi bebudak sekarang ni.

Precious said...

huahahahahaaaaaa ... jap jap, nak garu hati aku ni!

berteromber said...

bebudak macamgini patut diberi peluang menulis lagi...daya imiginasi tinggi tu...haha

JAIRO said...

ayu: aku rasa ngko kot katak tu kakakaka

ijau: aku ndak perasan plak.. tapi obefiend tu mmg best la

pakcik kordi: wa tiada dendam sama lu... wa cuma menjalankan tugas....

sikd & berteromber: hehehehe mmg betul apa kata korang tu hehehehe

precious: napa nak garu hati? hati ngko gatal ker?

Nizam said...

haha.cam gampang.pengaruh movie la ni

kenwooi said...

haha.. sounds like the latest princess and the frog.. but now it's gopal and the frog.. =P

kenwooi.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT