Thursday, February 18, 2010

THE S.I.G.I.T - MAKING MONEY

Aku kebelakangan ni macam dah tersuka ngan satu band dari Indonesia.. band apa ni ha korang check video dia.. err kalau korang tak suka takper korang p klik nuffang aku tu lagi best.... biar aku layan band ni sorang2....

4 comments:

berteromber said...

aku dah klik dah...ko bila pulak nak klik aku punya...tinggal sikit je tu lagi nak cecah RM50.00..hehe

biawak komando said...

uiks,...stailo juga diorg ni ye...kena penumbuk tu mcm haram.....ahahaha....

gila lmbt gua nk dpt rm 50....hahahaa...

mhagnoth said...

lu punya blog paling berat dan selalu page load error pasal apa aa?

Jairo said...

mhagnoth: maybe pasal layout blog ni kot.. byk widget.. actually aku nak renovate balik blog ni dan kurang kan widget... tapi masa belum mengizinkan... lately bz betul plak aku hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT