Saturday, February 6, 2010

VIDEO DEDICATION: STAND BY ME

Lama juga aku tak buat dedikasikan video kepada rakan - rakan yang datang membawa blog aku ni... hehehehe ok la sempena hujung minggu ni aku nak dedikasikan video Satan By Me ni kepada korang. Best lagu ni ... kalau dulu masa kolej kita orang buat party mesti ada jamming lagu ni semua crowd pun ikut nyanyi. Rindu juga time dulu2 party bbq dan live band.. and offkos la aku salah seorang band boynya hehehehe so, layan la video ni harap korang suka k.. cheers.. berhati - hati di jalanraya....

5 comments:

Ijau D. Koceng said...

"satan by me"? ganas eh... blekmetal ni hahaha

SkiD said...

Nasib baik lagu ni...
Kalau lagu Wings tadi...adussss!!

deaf_angel said...

i like huhu

JAIRO said...

Ijau: takut aku mau dgr lagu blek metal...

Skid: tak nak la wings trendy sgt hahahahaha

deaf: hehehehe

mhagnoth said...

BLACK METAL BISA KETAGIH SAMPAI TERNGIANG NGIANG DALAM TIDUR & SEMBAHYANG. WERRR!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT