Thursday, November 3, 2011

ADA APA DENGAN EXPLORER?


 Ehhhh tajuk macam pernah dengar..... mungkin secara kebetulan kot... Ni adalah projek terkini aku... Gara - gara frust pasal tak terjumpa gitar bass bentuk explorer yang sesuai ngan keadaan poket aku maka aku ambil keputusan untuk buat sendiri gitar tu!!!!!

Hehehehehe neck thru....

Ni fretnya.. mula2 nak buat 22 fret.. tapi tukang kayu yang memotong gitar ni kata alang2.. kasi 24 jer la heheh aku terpaksa akur...

D.I.Y sander dia pun guna manual hehehehehehehe

 Complete Fasa Pertama... Next Proceed Fasa Kedua... Nanti Aku update lagik....


Oh Yah.... Iklan Sikit  Band Aku [not really my band... aku bantu2 jer heheheh] bakal rilis EP yang kedua dan akan diedarkan oleh Derangement Project Production. Ianya akan keluar di pasaran gelap pada 20 November 2011 ni. Ala tak mahal RM15 jer.. korang jgn tanya aku camner nak beli EP ni hehehe korang kontek Derangement Project Production di alamat yang tertera hehehehehehe
 Cepat wooiiii 50 pembeli pertama dapat poster weeeiiiii hahahahahahahahahahaha btw terima kasih bebanyak kepada semua yang support beli Official T Shirt Kami tempohari.. Sold Out korang kerja kan hehehehehehe

5 comments:

Ijau D. Koceng said...

1. klu aku sebut davis, virgo, virgin agak2 ko tensen x?
2. scale brapa jai? 30"? 34"? atau alang2 35" terus?
3. aku rasa aku mau seludup itu kuraya dlm 3-4 unit masuk bintulu

ada apa dengan cinta?

Dr. Ben said...

fulamak... boleh terima tempahan?

JAIRO said...

ijau:
1. aku ndak tensen sudah kalau ada modal kontek saja noobaxe
2. 30" rasanya.. kicil jak gitar ni
3. tu kuraya ko deal sama si jaod
4. ada apa dengan cinta? ada banyak!!!

Doc: tempahan?? hehehehehe ni kampung2 punya tukang ni bro.. tunggu progress seterusnya.... kalau sekitar sabah mmg ada beberapa tempahan dah...

Zul Yakub said...

semat la jai.. bole bisnes ni hehe

MFTAQIYUDDIN said...

Explorer rules!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT