Wednesday, July 1, 2009

TERLANGGAR PANTAT KERBAU

Langgar Pantat Ker...

Isk lucah juga tajuk entri aku pada kali ini... hehehehe jangan saspen.. baca aku punya disclaimer kat tepi nun hehehe takder porno - porno punyer cerita.. hehehehe. Kalau korang nak tau (bagi yang tak tau) kat Sabah Pantat ni bermaksud punggung hehehehe berbeza ngan kat semenanjung Malaysia.. Biasalah lain tempat lain pengertian.

Untuk pengetahuan korang tajuk entri ni di ambil sempena satu tajuk lagu yang ada aku sertakan widget playernya kat atas... Hahahaha kalau korang dgr dan faham isi lagu ni mmg lucu jugak la... hehehehe first time aku dengar lagu ni adalah dalam 5 tahun yang lalu masa tu aku dengar niece aku yang berumur 5 tahun menyanyikan lagu ni... isk bila aku tanya apa tajuk lagu tu dia tak tau pasal dia kata dia dengar kengkawan dia nyanyi masa kat taska heheheheheh (takkan la taska ajar bebudak lagu2 macamni heheheh)...

So, baru2 ni aku p satu forum... to be exact.. aku p sabah forum... terjumpa aku satu thread pasal lagu ni... hehehe baru la aku tau bahawa lagu yang aku cari selama ni bertajuk "TERLANGGAR PANTAT KERBAU" hahahahah so, korang enjoy la ngan lagu ni... heheheh napasmu bau kuda... kakakaka lirik mmg kult!!!!!


Lagu ni dinyanyikan oleh penyanyi Sabah yang bernama Piton Gunsaga... heheheh pun first time jugak aku dengar namanya... isk kalau korang nak hayati liriknya ataupun nak nyanyi bersama hehehe korang boleh tengok klip kat bawah ni...


7 comments:

MJ WORLD said...

hahaha mmg lucu...

Takilala said...

huhuhu..kick arse!!

Iriene said...

Kelakar betul..
Liriknya lucu...
muziknya catchy...
Tks for sharing...
Terima kasih for visiting!
Do keep in touch, my Sabah fren :D

Abang Ben said...

hehehe... aku ada terpikir... lagu folk macam ni kalau diMetalkan camana? Market besar gak tu.

JAIRO said...

MJ & Takilala: Hahahahahaha catchy tul kan lagu ni hahahahahaha

Iriene: Hehehehehe you are welcome.. please do come again ya....

Agb. Ben: Hahahaha mmg cun la tapi arrange mau kena tip top hehehehehe macam The Misfits cover lagu2 tahun 50'an

deaf_angel said...

true. pantat ni lain makna kat lain tempat.

aku pun pernah kena marah ngan bini aku pasal ni haha.


lagi satu aku suka ' mat kental '.

ada orang bangga woo dapat panggilan mat kental huhu

Portdy said...

salam bro,

tumpang singgah blog ni sat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT