Wednesday, July 22, 2009

DAPAT FREE T - SHIRT DARI NUFFNANG CONTEST!!!


Beberapa bulan yang lalu aku ada ikut satu contest nuffnang yang telah dianjurkan oleh Wawasan Open University (WOU). WOU ni berpengkalan di Penang yang mana mereka menganjurkan satu kempen pertandingan buat poskad yang bertemakan LONG LIFE EDUCATION di mana ianya hanya dibuka untuk ahli exclusive Nuffnang. Sebenarnya aku tertarik nak ikut contest ni pasal ada hadiah DSLR Canon 450D hehehehe apa lagi aku terus la join....


Walaubagaimanapun, aku tak la taruh harapan yang tinggi untuk memenangi hadiah di tawarkan cuma cukup untuk merebut peluang manalah tau bernasib baik hehehehe... selang beberapa bulan lepas tu.. pihak WOU ada kontek aku yang mana aku telah dapat free t shirt sebagai early bird entry goodies...


Thanx to WOU utk t - shirt ni heheheheheh tak sangka plak boleh dapat hehehehe korang nak tengok poskad yang aku maksudkan tu korang boleh klik kat sini heheheheheh.


10 comments:

Portdy said...

apa lagi nak di kata?
Tahniah lah beb!

Takilala said...

kalau rasa2 tshirt tu sempit, boleh la derma kat aku..huhuhu. Tapi klau berani Jas Burger la ni petang..huhu

Abang Ben said...

tahniah dapat t shirt, takziah tak dapat DSLR...

SkiD said...

Ooo ada hadiah DSLR?...best tu..tapi dapat T-shirt pun ok laa..dari tak de langsung.

Ijau D. Koceng said...

mun t-shrt atu warna ijau mau jua ku bali drp kau rm10 >:) sampit pebaik bah

jairo said...

portdy: Thanx

takilala: hahaha aku rasa ngko pun sempit.. tempat jas? hahah panggil bah kalau berani

Abg Ben: Thanx dan cis hahahahahaha
takder rezeki.....

skid: tulah aku kuat hati nak dapatkan DSLR... tapi dgr pemenang hanya akan di umum selepas bulan ogos... hehehehe aku dapat tu bukan hadiah pemenang.. cuma goodies penyertaan yang terawal.. heheh so, maksudnya masih ada peluang nak dapat hehehehehe

ijau: kalau mau baju ijau ko order tempat cimca... ku dgr ia sama si gadoh ada jual baju ijau.... hahahahaha

MJ WORLD said...

sioknyerrr.. next time bagi la t-shirt tu klu ada extra

deaf_angel said...

lawa tshirt

Dewangga Sakti said...

nati dpt lah DSLR tu. Cuba lagi. :)

indavao said...

hi... just dropping by!
http://www.fileafro.com
http://mobileandetc.blogspot.com
http://kantahanan.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT