Friday, November 27, 2009

MEH LA JAWAB KALAU BERANI PART 2

Berdasarkan Entri sebelum ni... (klik kat sini) kelas baru2 ni bertambah 2 orang murid lagi dari sekolah sebelah hahahaha kalau ikut buku rekod murid ni nak kena kasi bagi cepat kat ibu bapa budak2 ni so korang kena sort lagi dari ranking 1 hingga ke 5

CALON PERTAMA



CALON KEDUA



CALON KETIGA


CALON KEEMPAT
 
 CALON KELIMA

8 comments:

Ijau D. Koceng said...

ini kompom karangan anak dos ni... sk tahak? murid siapa ni jai?

Ijau D. Koceng said...

drp tulisan mcm murid yg sama kan? mesti cikgu dia 'sengaja' suruh buat 2-3 kali karangan utk 'hiburan diri sendiri' hehehe...

Jairo said...

sebenarnya karangan2 ni aku ambil/cilok dari member facebook ku

SkiD said...

Budak sekolah mana le ni?

deaf_angel said...

fren

aku ketawa lepak siot baca..

budak2 ni besok dah besar, dorang baca balik karangan dorang, mesti dorang golek2 ketawa

Jairo said...

lagi lawak kalau korang paham bahasa sabah hehehehehehe

The Aku said...

Ekekekekekeke....waaaahheehehehee.....best baca. Terkancing selimut. Ekekekkee...

The Aku said...

Aku baca lagi skali.

Hehehehehe...tetap ketawa lagi. Takleh tolong da aku ni ha... Budak mana la ne? Aku nak book wat anak angkat la aku rasa. Mcm sama je citarasa mengarang dia dengan aku.

Terkancing selimut aku.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT