Friday, October 31, 2008

AKU PERGI LAGI...

Aduh... hari ini aku kena out station lagi... kira Keningau Trip Part 2 la ni... Akan tetapi perjalanan kali ini semestinya lebih lama dan mencabar. Itu yang dapat aku pastikan daripada sumber yang boleh di percayai...

Walaubagaimanapun kali ni, aku takder kamera nak tangkap gambar... maksud aku kamera DSLR yg dipinjam daripada rakan (aku sudah kasi balik kamera tu...) huhuhuhu harap2 camera handphone aku boleh guna pada masa tu. at least pemandangan yang bakal aku tengok nanti boleh aku share ngan korang di sini... Doakan supaya perjalanan aku selamat k... jumpa lagi di post yang akan datang 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT