Saturday, November 1, 2008

HARI YANG MEMERITKAN...

Hari pertama perjalananan ku fuhhh... memang mencabar... Tengah syok jalan tetiba separuh jalan (dlm 100++ km to go) keta breakdown. Kami stranded almost 2 hours.. fuh.. dah la tempat tu takde line telephone evn public phone.. aduh.. kebetulan aku sakit gigi.. azabnya hanya tuhan saja yang tahu...
Nasib baik kami bertemu dgn penduduk kampung yang baik hati... walaupun drg tak dapat bantu menyelasaikan masalah kami at dorang dapat mengurangkan kerisauan kami... akhirnya kami dapat balik dgn selamat dgn badan yang sakit2 ... esok perjalanan akan bersambung... will catch u all later with more photo.. see ya... chow

2 comments:

sumandak bayu said...

Salam Bro...

Tak pe perit macam mana pun Sumandak yakin Bro enjoy dengan trip ke sana..... kalo sesat di mana mana tempat di sabah ni Sumandak yakin orang yang ditemui( penduduk kampung) pasti tolong sama Bro......

Bila lagi nak bagi tunjuk gambar cantik.....

a'maL Jade said...

kamuk buat apa jalan jalan malam malam tiada bawak itu stock! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT