Wednesday, October 29, 2008

HAPPY BIRTHDAY TO ME...?


Masa out station hari tu, kebetulan aku sambut birthday tup tap kena kasi suprise birthday party (its not really real party) oleh team mate aku.. terharu juga la tak pernah aku kena suprise party gini.. thanx utk sesapa yg terlibat namun aku sedih juga pasal tunang aku yg tersayang tak dapat sambut bersama aku tau sampai sekarang ni pun mesti dia rasa kecik hati walaupun masa aku balik dia dah keluarkan senyumannya... utk Liza.. thanx for ur present... sayang awak... auuuwww....

Pada malam tu, kek besday aku di belasah tanpa belas kasihan... ni la yg berlaku selepas ritual melahap kek....

2 comments:

Jlascanteen said...

hahahaha kau sambut bday? ceh... si liza mesti suka ni kau sudah konvert balik ke mainstream typikal popkulltur, iaitu sambut bday.

raya nda payah sambut bday nda payah kek mati nda payah kubur!

sumandak bayu said...

Salam Bro.....

Sumandak yakin LIZA pasti terharu dengar semua ni hati perempuan panas tak lama Bro... yang penting ikhlas dan yakin......

Ape pun selamat ulang tahun... ala Bro sambut sekali lagi bersama orang yang disayang baru HEBAT Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT