Friday, May 15, 2009

AIR NEW ZEALAND STRIPS STAFF DOWN?

Huh.. kalau dulu ada berita tentang video kita pramugara yang melampau... kini ada lagi pasal ni? isk... isk... isk... aku terjumpa benda ni kat youtube semasa aku nak cari video menarik mengenai tempat menarik di New Zealand. Sekilas pandang ekkk NZ air bogelkan staff? isk napa ni.. ngeri plak aku rasa nanti aku p sana pun turut kena bogelkan... Tak rela I auuuwww.... tapi kalau dia punya pramugari huhuhu sibuk la En. Wanwarlock menyambut kedatangan rakan2 ke New Zealand.. memandangkan band Morbid Angel yang bakal beraksi di New Zealand.

Sekali aku tengok video tu rupanya satu rangka promosi New Zealand Airlines tentang caj tambang syarikat penerbangan itu adalah merangkumi bayaran makan minum, bagasi, elaun dan beberapa perkhidmatan lain tanpa caj tambahan. We got nothing to hide hahahah tiada caj tersembunyi.. gitu la kiranya hahahaha.. Selain tu soundtrack untuk iklan ni best juga lagunya heheh tapi aku tak tau sapa penyanyinya... mungkin ada sesapa yang boleh kasi tau kat aku.. boleh lah request donlot daripada en. BS....

10 comments:

GitaLaraPencinta said...

Dua orang makcik pun turut terpesona. Hehe!

kenwooi.com said...

haha interesting advert!
nice one! =D

SkiD said...

Alamak, memula aku tak perasan. Pastu baru dapat tangkap...bodypaint rupanya..fuyoo..dasat tu!!!

Takilala said...

agak2 ada x org kita mo keja c2? huhuhu.

deaf_angel said...

nz ni cantik betul..
bila aku nengok Lord of the rings nye dvds tu..

Jairo said...

gitalara: hehehe makcik tu masih muda apa?

kenwooi: i think ur entry more interesting!!!

skid: aku pun macam tu juga.. tak perasan...

takilala: dulu ada member kena antar p sana tapi macam dia balik kampung la.. tinggal dr. wan jer kat sana

deaf: NZ mmg cun... kalau ada rezeki mesti aku mau p sana

wanwarlock said...

hehehe, aku pun x perasan ada iklan ni. jarang tgk tv.

ni suma sbb ada competition ngan airline pacific blue - mcm airasia.

makcik2 tu masih muda mcm ko ckp, tapi aku prefer gadis2 sunti dlm adengan 1st tu!

dtg la melawat nz, tapi naik mas la, lagi terbaik.

thanks for the links jai!

Azman Ali said...

baru aku pasan rupenyee dorg bogel...hakhak..

Jairo said...

wanwarlock; heheh no problem bro.. nanti kalau aku nak pi sana aku akan info kat pramugari tu ops silap.. info kat engko.. hahahaha

man: ekk eleh buat2 tak perasan plak dia

cimca said...

mun ku makai baju mcm tu memang hensem gila la..sebab perut ladus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT