Saturday, May 16, 2009

HAPPY TEACHER'S DAY: Version I'm Fallin In Love With You

Happy Teacher's Day or Selamat Hari Guru utk semua guru di seluruh dunia... Hari ni sgt spesel pasal tanpa cikgu / guru aku takkan jadi macam ni. Walaupun cikgu yang pernah ajar aku rata2 benci kat aku pasal selalu pedajal kelas mereka aku tetap respek kat drg... kenangan paling manis + pahit aku ada kena lompat katak kat tangga asrama yang bilangannya lebih kurang 70++ anak tangga kalau ujian bulanan sejarah di bawah 70% dan juga kenangan paling extreme aku di tampar dengan buku teks sejarah form 5 kerana pedajal kelas sebelah punya sesi tv pendidikan SPM... masa tu aku ada jam tangan remote yang boleh on off tv... heheh masa sesi tv pendidikan tu aku off tv terus tepuk tangan sambil kata class is over.. huh.. selamber guru sejarah tu serbu aku tampar ngan buku teks!!!! thanx to her cikgu Faridah!!! tak lupa juga cikgu Awie yang ngajar math kat kelas aku hahahah tanpa makian korang aku takkan complete pengajian aku kat University Of Hert******** l....



Selain tu sempena Hari Guru ni aku nak ucapkan selamat Hari Guru utk Joad & Waimi rakan sekumpulan Manggas aku hehehee dgn ucapan semoga korang terus gigih di dalam mendidik anak bangsa kita. Yang paling istimewa utk teacher Norlizah... Utk Pengetahuan korang teacher Norlizah ni sorang cikgu yang aku selalu nak cuba ngorat dia tapi dia balik2 reject aku... dia kata aku ni tak sesuai utk dia isk isk isk.... Walaubagaimanapun aku akan terus cuba pikat hatinya tu.... aku kasitau korang aku takkan kawin dengan sesapa kecuali cikgu Norlizah ni... So, utk korang aku minta tolong korang wish aku agar dia terima or at least kasi response positive kat aku. Aku sangat berterima kasih dgn korang jika wish korang tu buat cikgu ni response baik kat aku.... Cikgu Norlizah tolongla terima nat rock yang kiut ini hahahahahaah.... gerenti tak menyesal!!! betulkan kawan - kawan2?

8 comments:

Jlascanteen said...

mat rock gumuk. well mat rock original smua sudah gumuk2.

wanwarlock said...

cikgu norlizah ni umo brapa? ni kira MILF or TILF la kot? hehehe kesian kat ko jai, bertepuk sebelah tgn.

aku akan doakan hg bahagia di samping norlizah... kekekek

Takilala said...

huhuhu.. tomodachi, arigatou.
cincau lemon satuuuuu!!!

berteromber said...

jai..ko bagi aku no. tepon Cikgu Norlizah tu..biar aku je ayat dia...hahaha..

deaf_angel said...

sedap2 lak nama2 cikgu2 ko eh. huhu.

di malam yang hening ini, aku wish ko dan cikgu norlizah akan bersama nanti.
dont give up beb.

Jairo said...

Terima kasih atas dorongan yang diberikan oleh rakan2... u all rock...

berteromber: ko nak ayat? nanti org rumah kau tau isk naya kang..

Jairo said...

wanwarlock: MILF & TILF tu apa?

wanwarlock said...

Jai, ko takkan x penah tgk american pie??? milf adalah acronym yg digunakan utk mother's i'd like to f+++. kalau TILF plak, teachers i'd.... hehehhe

cikgu norlizah ni tunang lu ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT