Friday, May 1, 2009

SELAMAT HARI BURUH

Hahahahahah cuti plak hari ni.. So, aku malas nak memnyemakkan fikiran korang dgn entri2 aku yang mengarut.. apa2 pun manfaatkan la cuti ini dgn aktiviti - aktivi yang berfaedah or luangkan bersama dgn keluarga anda... cheers... hujung minggu ni aku nak jumpa awek la hahahahahahah pastu nak p jamming ngan band aku Mi Scusi.

Selain tu aku nak dedicatekan lagu SEX PISTOL yang bertajuk HOLIDAY IN THE SUN utk korang... hehehe sempena musim cuti rasanya ngam la lagu ni utk korang... utk en. wanwarlock.. hahaha aku belum dapat kasi postkan lagu die.. die my darling utk kau.. hahaha takut org ckp kita ada hubungan sulit plak.. apa2 hal pun cheers mate...!!!!

8 comments:

...$weE+ 666... said...

hi jairo... zz nak private kan my blog starting today. i'm gonna add u in my list. so i hope ur intention is pure, and u'll be my fren not enemy k? just 1 permintaan, everytime u drop by my blog, for each entry, can u leave komen, 1 word pun takpe, just so i know u still follow my blog k? thanks much! *much love*

deaf_angel said...

sapa keja opis hr untung ler long wkend

berteromber said...

siak arr lu...wa kerja la ari ni...boring betul... :p

Jairo said...

ZIZI: thanx for invite aku.. cheers

deaf: hehehehe aku la tu hehehehe panjang seh

Ijau D. Koceng said...

cuti2 ni best meluangkan masa dgn menggilap ibanez aku sampai kilat, ptg nnti mau pi cinema layan x-men origin: wolverine

Takilala said...

cuti2 malaysia

wanwarlock said...

jairo, lagu die die my darling tak masuk kot dgn tema hg... how about:

dead kennedys: holiday in cambodia!!

Jairo said...

ijau: kasi kilat jgn tak kasi kilat... x - men best!!!!

takilala; cuti2 malaysia + cuti hari pekerja

wan: die die my darling kitaorang layan jugak... huh holiday in cambodia.. kult lagu tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT