Tuesday, February 17, 2009

MENUNTUT ILMU BIARLAH SAMPAI KE NEGERI CHINA


Aku punya banyak rakan2 yang melanjutkan study dorang  kat luar negera... kebanyakkannya di sekitar Australia, New Zealand, United Kingdom, Amerika dan juga belah2 Jordan... Kekadang dengki juga aku ngan dorang ni dpt lanjutkan pengajian dorang kat luar negara hehehehe.. dulu ada juga offer nak antar p luar tapi aku taknak... heheheh menolak rezeki la tu ataupun aku memegang hujan emas di negeri org hujan batu dinegeri sendiri... hehehehe ntahla.. then aku nak ucapkan syabas kepada semua rakan yang berpeluang keluar negara kerana melanjutkan pelajaran korang... Menuntut ilmu tu biarla sampai ke negeri china. Belajar rajin2 jangan ingat nak jalan sana jalan sini saja hahah nanti kantoi sapa yang susah? hahaha korang jugak la yang susah heheheheheh. Cheers to everyone and good luck!!!!

3 comments:

Abang Ben said...

nanti ada duit lebih pi vacation overseas je la. Duk luar negara ni seminggu je best lepas tu dah homesick hehehe

Jairo said...

hahaha mmg betul tu bro... mmg ni la kebyakkan feed back yang aku terima... hehehe
p/s: jeles pasal ada org boleh tengok maiden....

LutfieShuffler said...

aku amek good luck kau eh.bukan senang orang nk bagi ucap good luck ni.

*kutip*kutip*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAKAN & TAULAN

Follow by Email

JUMLAH PELAWAT

SEJAK 8HB SEPTEMBER 2008 (ISNIN) JAM 1.10 PETANG +8GMT